Darmankade.com
درمانکده، مشاوره آنلاین و حضوری
این تست رایگان است و با پاسخ به 21 سوال میتوانید پاسخ این سوال را پیدا کرده و در صورت نیاز به کارشناس/پزشک مشخص مرتبط مراجعه کنید.
Darmankade.com
درمانکده، مشاوره آنلاین و حضوری
این تست برای سنجش سطح افسردگی طراحی شده است. با پاسخ دادن به 21 سوال، سطح افسردگی شما محاسبه می شود و می توانید برای درمان و مدیریت آن به کمک روانپزشکان یا روانشناسان اقدام کنید.
در ادامه می توانید در مورد افسردگی بیشتر مطالعه کنید و یا پاسخ دادن به تست را شروع کنید.
افسردگی یک اختلال روحی است که باعث تداوم احساس ناراحتی و بی میلی در فرد می شود. این وضعیت که افسردگی بالینی یا عمده هم نامیده می شود، روی احساس، تفکر و رفتار شما اثر می گذارد و ممکن است منجر به انواع مشکلات روحی و جسمی شود. در این حالت فعالیت های روزمره مختل می شود و گاهی حس می کنید انگار زندگی ارزش زنده ماندن ندارد.
افسردگی که بیشتر از یک ناراحتی جزئی است، ضعف به حساب نمی آید و به سادگی نمی توان از از شر آن خلاص شد. گاهی به درمان بلندمدت نیاز دارد اما دلسرد نشوید. اکثر افراد با مصرف دارو، روان درمانی یا هردو احساس بهتری پیدا می کنند.
اگرچه ممکن است افسردگی تنها یک بار در زندگی رخ دهد، اما معمولا افراد طی چند دوره آن را تجربه می کنند. در این شرایط علائم اکثر مواقع، تقریبا هر روز، رخ می دهد و شامل موارد زیر است:
معمولا علائم بسیاری از افراد مبتلا به افسردگی آن قدر شدید است که زندگی روزمره شان، شامل کار، مدرسه، فعالیت های اجتماعی یا ارتباط با دیگران، را مختل می سازد. ممکن است برخی بدون این که دلیل آن را بدانند احساس نارضایتی و بدبختی داشته باشند.
علائم و نشانه های رایج در کودکان و نوجوانان شبیه به علائم افسردگی در بزرگسالان است اما ممکن است تفاوت هایی دیده شود.
افسردگی بخش طبیعی بالا رفتن سن نیست و هرگز نباید بی اهمیت تلقی شود. متاسفانه، افسردگی در بزرگسالان اغلب تشخیص داده نمی شود و مورد درمان قرار نمی گیرد و بزرگسالان نسبت به درخواست کمک بی میل هستند. علائم افسردگی در بزرگسالان کمی متفاوت یا کم تر بارز است. شامل:
اگر احساس افسردگی دارید، هرچه سریع تر برای ملاقات با روانپزشک یا روانشناس نوبت بگیرید. اگر نسبت به درمان بی میل هستید، با دوست یا عزیز، متخصص یا کسی که به او اعتماد دارید حرف بزنید.
علت دقیق بروز افسردگی مشخص نیست. درست مانند انواع اختلالات روحی، عوامل مختلفی در بروز افسردگی موثر است مانند:
افسردگی اغلب در نوجوانان، افراد 20 تا 30 سال رخ می دهد اما بروز آن در هر سنی ممکن است. زنان بیشتر از مردان دچار افسردگی می شوند اما شاید یک دلیل آن این باشد که زن ها بیشتر به دنبال درمان می روند.
عواملی که در افزایش خطر بروز یا تحریک افسردگی موثر است عبارتند از:
افسردگی یک اختلال جدی است که می تواند تاثیر وحشتناکی روی شما و خانواده تان بگذارد. اغلب اگر افسردگی تحت درمان قرار نگیرد، تشدید و منجر به بروز مشکلاتی در سلامتی، رفتار و احساس فرد می شود که تمام جنبه های زندگی را تحت الشعاع قرار می دهد.
در ادامه به چند نمونه عوارض افسردگی اشاره می کنیم:
هیچ راه قطعی برای پیشگیری از افسردگی وجود ندارد. با این حال، ممکن است این روش ها موثر واقع شود: