واقعا این روزا ذهنم درگیر این موضوع شده که اگه کسی بخواد برای معاینه بکارت به دکتر مراجعه کنه، چطور میتونه یه دکتر خوب و قابل اعتماد پیدا کنه؟ 😕 من اصلا تجربه ای توی این زمینه ندارم و میخوام انجام بدم اما راستش خیلی استرس دارم. 😟 شما کسی رو میشناسید که تخصصش این باشه و بشه بهش اعتماد کرد؟
فروم درمانکده/
پرسش و پاسخ پرده بکارت/بهترین دکتر برای معاینه بکارت چطور پیدا کنم؟ راهنمایی میخوام!
فروم درمانکده Latest سوالات
سلام
تمام پزشکان متخصص زنان میتوانند در زمینه معاینه بکارت و هر گونه مشاوره مرتبط با آن شما را راهنمایی کنند.
سلام! پیشنهاد میکنم به پزشکهایی که توی بخش زنان بیمارستانهای خصوصی معروف هستن مراجعه کنی. من توی بیمارستان نیکان یه دکتر خوب پیدا کردم. احساس راحتی خیلی مهمه، پس قبل از اینکه وقت بگیری، حتما یه تماس بگیر و از منشی سوال کن.
دوست من برای معاینه پیش یه دکتری که الان اسمشو یادم نیست توی تهران رفت. خیلی راضی بود و گفت برخوردش خیلی خوب بود. به نظر من حتما از دوستات یا اطرافیانت هم بپرس، چون معرفی از کسی که تجربه داشته خیلی بهت کمک میکنه. منم اگر اسم اون بنده خدا یادم اومد بهتون میگم.
اگه خیلی برات استرس داره، سعی کن اول یه مشاوره تلفنی بگیری تا راحتتر بشی. بعضی دکترها مشاوره تلفنی رایگان دارن که میتونی سوالاتت رو بپرسی و بعد تصمیم بگیری بهشون مراجعه کنی.
حتما به کلینیکهای زنان توی مراکز درمانی بزرگ مثل بیمارستان ایرانمهر یا عرفان یه سر بزن. این جور جاها همیشه پزشکهای معتبر و با تجربه دارن.