فروم درمانکده Latest سوالات
فاطمه رزقی
  • 0
  • 0

زن باردار تا چند کیلو میتواند بلند کند؟

• 0
  • 0

من هفته ۱۲ بارداری هستم و بعضی وقت ها مجبورم وسایل سنگین بلند کنم. خیلی نگرانم که اتفاق بدی نیفته. میخوام بدونم تا چند کیلو می‌ تونم بلند کنم که مشکلی برای من یا بچه پیش نیاد.

ارسال یک پاسخ
ارسال یک پاسخ

1. سلام
    میزان وزنی که یک زن باردار می‌تواند بلند کند به عوامل مختلفی از جمله وضعیت سلامتی عمومی او، مرحله بارداری و توصیه پزشک متخصص بستگی دارد. با این حال، پزشکان به طور کلی توصیه می‌کنند زنان باردار از بلند کردن اجسامی بیش از ۱۰ کیلوگرم بپرهیزند. چرا که بلند کردن جسم سنگین می‌تواند فشار زیادی به رحم وارد کند و خطر زایمان زودرس را افزایش دهد. اگر مجبور به بلند کردن جسم سنگینی شدید، حتما ابتدا زانوهای خود را خم کنید و آن وسیله را نزدیک به بدن نگه دارید.

2. سلام عزیزم، دکتر من بهم گفته بود تو بارداری مخصوصاً سه‌ماهه اول و دوم نباید بیشتر از ۵ تا ۷ کیلو بلند کنی. بهتره احتیاط کنی و تا جایی که می‌تونی از بلند کردن وسایل سنگین پرهیز کنی. 🌸

3.  من شنیدم حداکثر تا ۵ کیلو می‌تونی بلند کنی، اونم با احتیاط. فشار آوردن به بدن تو این دوران اصلاً خوب نیست. بهتره یه کم بیشتر استراحت کنی و از بقیه کمک بخوای.

4. بهتره وسایل سنگین رو اصلاً بلند نکنی، چون ممکنه به کمرت یا حتی به نی‌نی فشار بیاد. تا جایی که می‌تونی حداکثر ۲-۳ کیلو بلند کن و برای بقیه از بقیه کمک بگیر.