نمایش پزشکان در شهر تهران
فیلتر
مرتب سازی (بیشترین امتیاز)
Picture of the author
پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنید
فیلتر تخصص

دکتر متخصص وسواس

لیلا طهماسبی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
6 سال تجربه
(1 نظر)
5
تهران، خیابان شریعتی

اولین نوبت:

29 دی ساعت 9:30
حنیف تابش
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
18 سال تجربه
(2 نظر)
5
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

29 دی ساعت 10:00
نوید لطف زرعی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
18 سال تجربه
(2 نظر)
5
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

29 دی ساعت 10:00
اکبر فردی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
18 سال تجربه
(3 نظر)
5
تهران، خیابان نبرد

اولین نوبت:

29 دی ساعت 13:00
ملیحه رفیع فرحزادی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
13 سال تجربه
(1 نظر)
5
تهران، زعفرانیه

اولین نوبت:

29 دی ساعت 11:00
علیرضا متشکر
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
6 سال تجربه
(1 نظر)
5
تهران، نیاوران

اولین نوبت:

1 بهمن ساعت 9:00
زهرا عکاشه
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
13 سال تجربه
(1 نظر)
5
تهران، بالاتر از میرداماد

اولین نوبت:

29 دی ساعت 14:00
مریم شاهی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
18 سال تجربه
(1 نظر)
5
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

29 دی ساعت 12:00
افسانه فدایی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
18 سال تجربه
(5 نظر)
5
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

29 دی ساعت 16:00
فرزانه حسینی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
2 سال تجربه
(1 نظر)
5
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

29 دی ساعت 9:00
سوالات متداول

چگونه می‌توانم بهترین متخصص وسواس را انتخاب کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش، گزینه بیشترین امتیاز را انتخاب کنید تا بهترین دکترهای وسواس را ببینید و با توجه‌ به امتیاز و نظرات ثبت شده بهترین پزشک را انتخاب کنید.

چگونه می‌توانم از دکتر وسواس نوبت حضوری بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، متخصص وسواس مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک وسواس ویزیت در مطب را انتخاب کنید و مراحل رزرو نوبت حضوری خود را انجام دهید.

چگونه می‌توانم از متخصص وسواس مشاوره آنلاین بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، دکتر وسواس مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک وسواس از بین مشاوره آنلاین متنی، مشاوره آنلاین صوتی، مشاوره آنلاین تصویری یا تماس تلفنی یکی را انتخاب کنید و مراحل رزرو مشاوره آنلاین خود را انجام بدهید.

چگونه می‌توانم با دکتر وسواس مشاوره آنلاین ویدئویی بگیرم؟

از لیست پزشک‌های وسواس، می‌توانید از متخصصی‌هایی که در کارت اطلاعاتشان علامت آیکون ویدیو دارند مشاوره تصویری بگیرید.

چگونه می‌توانم زودترین زمان نوبت حضوری با متخصص وسواس را پیدا کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش گزینه زودترین نوبت را انتخاب کنید تا لیست دکترهای وسواس بر اساس نزدیک‌ترین زمان رزرو نوبت برای شما به نمایش در بیاید.

چگونه می‌توانم روزهای کاری متخصص وسواس را ببینم؟

با انتخاب نوع نوبت‌گیری در صفحه دکتر وسواس مورد نظر خود، می‌توانید روزهای کاری پزشک را در تقویم مشاهده کنید.

چطور با پشتیبانی درمانکده ارتباط بگیرم؟

برای برقراری ارتباط با پشتیبانی، می توانید از چت آنلاین سایت استفاده کنید یا با شماره 02137617000 تماس بگیرید.

شماره پشتیبانی برای رزرو نوبت آنلاین

دکتر وسواس

دکتر وسواس پزشکی که در رشته اعصاب و روان تحصیل کرده و در تشخیص و درمان انواع اختلالات روانپزشکی تخصص دارد. دانشجویان پزشکی پس از اتمام دوره دکترای عمومی می‌توانند وارد رشته تخصص اعصاب و روان شده و پس از چهار سال مدرک تخصص روانپزشکی دریافت کنند.

اختلال وسواس فکری-اجباری (OCD) یک وضعیت سلامت روان است که با افکار مداوم و ناخواسته (وسواس) و رفتارهای تکراری یا اعمال ذهنی (اجبار) مشخص می‌شود. این وسواس‌ها و اجبارها می‌تواند به‌طور قابل توجهی در زندگی روزمره فرد تداخل ایجاد کرده و باعث ناراحتی و اختلال در عملکرد طبیعی شود. این اختلال از ۲ قسمت وسواس و اجبار تشکیل شده که تعریف هر کدام عبارت‌اند از: 

۱- وسواس (Obsessions) مجموعه‌ای از افکار یا تصاویر مزاحم، ناراحت‌کننده و غیر منطقی هستند که به‌طور مکرر به ذهن فرد خطور می‌کنند. کنترل این افکار برای فرد دشوار است و باعث اضطراب یا ناراحتی می‌شود. مثال‌های رایج وسواس‌ها عبارت‌اند از ترس از آلودگی، آسیب رساندن به خود یا دیگران، نیاز به نظم کامل یا ترس از اشتباه کردن.

۲- اجبار (Compulsions) شامل رفتارها یا اعمال ذهنی تکراری هستند که فرد احساس می‌کند مجبور به انجام آن‌هاست. این اقدامات اغلب برای کاهش ناراحتی ناشی از وسواس انجام می‌شود و تسکین موقتی برای وسواس است. اجبار می‌تواند به‌صورت رفتارهایی مانند شستن بیش از حد دست‌ها، بررسی مداوم وسايل، شمردن یا تکرار عبارات خاص ظاهر شود.

دقت داشته باشید که همه کسانی که وسواس یا اجبار را تجربه می‌کنند، OCD ندارند. تشخیص وسواس معمولا زمانی قطعی می‌شود که این علائم به‌طور قابل توجه در زندگی فرد تداخل ایجاد کنند. علت دقیق وسواس به‌طور کامل شناخته نشده است؛ اما پزشکان متخصص وسواس معتقدند که ترکیبی از عوامل ژنتیکی، عصبی، رفتاری، شناختی و محیطی باعث این اختلال می‌شود.

اگر در حال تجربه کردن علائم این اختلال هستید، توصیه می‌کنیم برای تشخیص دقیق و درمان به یک دکتر وسواس یا همان روانپزشک (Psychiatrist) مراجعه کنید.

فوق تخصص وسواس چه اقداماتی برای بیمار انجام می‌دهد؟

یک روانپزشک یا متخصص سلامت روان معمولا از ترکیبی از رویکردهای درمانی و دارو برای درمان اختلال وسواس فکری-اجباری استفاده می‌کند. برنامه درمانی می‌تواند بر اساس نیازها، شدت علائم و ترجیحات فرد متفاوت باشد. برخی از اقدامات دکتر وسواس برای درمان این اختلال عبارت‌اند از:

۱. درمان رفتاری-شناختی (CBT)

CBT یکی از روش‌های موثر روان‌درمانی است که برای درمان وسواس نیز استفاده می‌شود. یک نوع خاص از CBT که اغلب برای درمان این اختلال مناسب است، پیشگیری از مواجهه و پاسخ (ERP) نامیده می‌شود. در طول ERP، فرد به‌تدریج در معرض موقعیت‌ها یا اشیایی قرار می‌گیرد که وسواس او را تحریک می‌کند.

در همین زمان متخصص وسواس فرد را از انجام رفتارهای اجباری مرتبط با وسواس منع می‌کند. با گذشت زمان، این قرار گرفتن در معرض وسواس، به کاهش اضطراب و انجام رفتارهای اجباری کمک می‌کند.

۲. مواجهه‌درمانی (Exposure Therapy)

این درمان زیر مجموعه‌ای از CBT است و به‌طور خاص بر قرار دادن فرد در معرض ترس‌ها یا محرک‌های وسواس تمرکز دارد. هدف این درمان کمک به افراد برای مقابله با اضطراب ناشی از وسواس در یک محیط کنترل‌شده و امن است. این روش درمانی نیز در نهایت اضطراب مرتبط با محرک‌های وسواس را کاهش می‌دهد.

۳. پیشگیری از پاسخ

پیشگیری از پاسخ نیز بخشی از ERP است. این روش درمانی شامل پیشگیری فعال یا مقاومت در برابر رفتارهای اجباری است که افراد معمولا در پاسخ به وسواس‌های خود انجام می‌دهند. با شکستن چرخه وسواس اجباری، افراد یاد می‌گیرند که بدون تسلیم شدن در برابر رفتارهای اجباری، اضطراب آن‌ها به مرور زمان کاهش می‌یابد.

۴. درمان‌های مبتنی بر ذهن‌آگاهی و پذیرش

تکنیک‌های درمان مبتنی بر ذهن‌آگاهی و پذیرش، مانند درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) می‌تواند به افراد کمک کند تا رابطه خود را با افکار و احساسات‌شان تغییر دهند. این درمان‌ها به‌جای تلاش برای سرکوب یا کنترل وسواس‌ها، راهبردهای پذیرش و مقابله را برای مدیریت پریشانی ایجاد‌شده توسط وسواس، آموزش می‌دهند.

۵. تجویز دارو

دکتر وسواس ممکن است داروهای خاصی را برای کمک به مدیریت علائم این اختلال تجویز کند؛ به‌ویژه زمانی که علائم شدید هستند یا فرد به روان‌درمانی پاسخ نمی‌دهد. مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) معمولا برای کمک به کاهش شدت وسواس‌ و اجبار استفاده می‌شوند.

۶. آموزش روانی

آموزش خانواده‌های افراد مبتلا به وسواس در مورد ماهیت این اختلال، علل و رویکردهای درمانی موثر می‌تواند به مدیریت بهتر این بیماری کمک کند.

۷. برنامه‌های درمانی فردی

تجربه هر فرد از وسواس منحصربه‌فرد است؛ بنابراین روانپزشکان برنامه‌های درمانی را با توجه به علائم، چالش‌ها و ترجیحات خاص هر فرد تنظیم می‌کنند. دکتر وسواس با بیماران خود همکاری می‌کند تا بهترین استراتژی درمانی را برای او ایجاد کند.

۸. درمان حمایتی

ارائه یک محیط درمانی ایمن که افراد بتوانند نگرانی‌ها و احساسات خود را بیان کنند، می‌تواند در مدیریت و درمان وسواس مفید باشد.

سایر خدمات متخصص وسواس

روانپزشکان طیف وسیعی از خدمات را به مراجعان خود ارائه می‌دهند که بر تشخیص، درمان و مدیریت شرایط سلامت روان تمرکز دارد. متداول‌ترین خدمات دکتر وسواس عبارت‌اند از:

۱- ارزیابی جامع وضعیت سلامت روان

۲- ایجاد برنامه‌های فردی برای درمان هر شخص از جمله نوع دارو، نوع روان‌درمانی و سایر مداخلات

۳- تنظیم دوز داروهای مصرفی و نظارت بر عوارض جانبی آن‌ها

۴- استفاده از تکنیک‌های روان‌درمانی

۵- مداخلات فوری در موقعیت‌های بحرانی مانند خودکشی

۶- همکاری با سایر متخصصان در موقعیت‌‌های پیچیده درمانی مانند مراقبت از سلامت روان افراد مبتلا به سرطان

۷- نظارت مستمر بر وضعیت بیمار

۸- آموزش افراد برای پیشگیری از بروز اختلال‌های روانی حاد

ویژگی‌های دکتر وسواس خوب در تهران

ویژگی‌های یک دکتر وسواس خوب عبارت‌اند از:

۱- تخصص پزشکی و صلاحیت بالینی

۲- مهارت تشخیصی بالا

۳- استفاده از به‌روزترین تحقیقات علوم پزشکی

۴- برقراری ارتباط موثر و همدلانه با بیمار

۵- تعهد به اخلاق پزشکی

۶- درک تفاوت‌های فرهنگی از جمله زبان، دین و قومیت

راهنمای نوبت‌گیری آنلاین بهترین دکتر وسواس در تهران

درمان نکردن وسواس می‌تواند باعث انزوا، مختل شدن عملکرد طبیعی فرد، کاهش کیفیت زندگی و حتی بروز افکار خودکشی شود. در صورتی که علائم این اختلال را دارید، توصیه می‌کنیم فورا به روانپزشک مراجعه کنید.

شما می‌توانید از بهترین متخصصان روانپزشکی کشور در سایت درمانکده مشاوره آنلاین دریافت کنید. همچنین، امکان دریافت نوبت حضوری از این متخصصان نیز وجود دارد. برای دریافت نوبت از دکتر وسواس باید مراحل زیر را دنبال کنید.

  • ثبت نام یا ورود به سایت
  • بررسی مدارک و سوابق روانپزشکان
  • بررسی نظرات مراجعان درباره هر پزشک
  • انتخاب دکتر وسواس مورد نظر
  • انتخاب روز و ساعت نوبت
  • پرداخت هزینه
  • تماس با پشتیبانی سایت درمانکده در صورت بروز هرگونه مشکل فنی

مقالات مربوط به وسواس

ocpd چیست

وسواس فکری شدید

شخصیت وسواسی و کمال گرا

مشاهده بیشتر