لیست بهترین دکتر متخصص و فوق تخصص گودی کمر در تهران
با مشاهده لیست پزشکان، آدرس و زمان حضور آنها، از بهترین پزشکان گودی کمر در تهران نوبت اینترنتی دریافت کنید.
دکتر متخصص گودی کمر
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
چگونه میتوانم بهترین متخصص گودی کمر را انتخاب کنم؟
چگونه میتوانم از دکتر گودی کمر نوبت حضوری بگیرم؟
چگونه میتوانم از متخصص گودی کمر مشاوره آنلاین بگیرم؟
چگونه میتوانم با دکتر گودی کمر مشاوره آنلاین ویدئویی بگیرم؟
چگونه میتوانم زودترین زمان نوبت حضوری با متخصص گودی کمر را پیدا کنم؟
چگونه میتوانم روزهای کاری متخصص گودی کمر را ببینم؟
چطور با پشتیبانی درمانکده ارتباط بگیرم؟
شنبه تا پنجشنبه - ساعت پاسخگویی 9 الی 22
دکتر گودی کمر
دکتر گودی کمر پزشکی است که در رشته ارتوپد تحصیل کرده و در تشخیص، درمان، پیشگیری و توانبخشی شرایط و آسیبهای اسکلتی-عضلانی تخصص دارد. دانشجویان پزشکی پس از گذراندن دوره عمومی میتوانند وارد این رشته شده و پس از چهار سال، مدرک تخصص ارتوپدی را دریافت کنند.
گودی کمر یا لوردوز (Lordosis) یک اصطلاح پزشکی است که برای توصیف وضعیت خاص انحنای ستون فقرات استفاده میشود. بهطور طبیعی یک انحنا در ستون فقرات وجود دارد که به توزیع و جذب نیروهای وارد شده بر کمر، حفظ تعادل و ثبات بدن کمک میکند. با این حال، انحنای بیش از حد و غیر طبیعی میتواند منجر به مشکلاتی در وضعیت بدنی و تراز ستون فقرات شود. گودی کمر میتواند باعث ایجاد مشکلاتی شود که عبارتاند از:
- درد پایین کمر: انحنای بیش از حد میتواند عضلات و رباطهای کمر را تحت فشار قرار دهد و منجر به درد شود.
- مشکلات وضعیتی: گودی کمر میتواند منجر به یک قوس بزرگ در پشت کمر شده و وضعیت بدن را تحت تاثیر قرار دهد.
- عدم تعادل عضلانی: گودی کمر میتواند باعث عدم تعادل عضلانی شود، بهطوری که برخی از عضلات سفت و برخی دیگر ضعیف میشوند.
- بیماریهای دژنراتیو (Degenerative): در موارد شدید، گودی کمر ممکن است باعث ساییدگی و پارگی ستون فقرات شود و در نهایت منجر به بیماریهای دژنراتیو شود.
گودی کمر میتواند در اثر عوامل مختلفی از جمله وضعیت نامناسب نشستن، چاقی، بارداری، شرایط پزشکی خاص و عوامل مادرزادی ایجاد شود. درمان این اختلال ستون فقرات به علت زمینهای و شدت بیماری بستگی دارد. اگر مبتلا به این اختلال هستید، پیشنهاد میکنیم برای تشخیص دقیق و درمان به متخصص ارتوپدی (Orthopedist) مراجعه کنید.
فوق تخصص گودی کمر چه اقداماتی برای بیمار انجام میدهد؟
درمان گودی کمر معمولا شامل ترکیبی از مداخلات غیر جراحی با هدف بهبود وضعیت بدن، تسکین درد و جلوگیری از پیشرفت اختلال است. برخی از اقدامات رایج که دکتر گودی کمر برای درمان این اختلال انجام میدهد، عبارتاند از:
۱. تجویز فیزیوتراپی
در صورتی که شدت گودی کمر زیاد باشد، متخصص ارتوپدی برای مراجع فیزیوتراپی تجویز میکند. فیزیوتراپیست میتواند یک برنامه ورزشی سفارشی برای تقویت و کشش عضلانی برای فرد ایجاد کند. تقویت عضلات مرکزی و پشت میتواند به طبیعی شدن انحنای ستون فقرات کمک کند.
۲. آموزش درباره وضعیت صحیح بدن
یکی از فعالیتهای دکتر گودی کمر، آموزش صحیح درباره وضعیت نشستن، خوابیدن و ایستادن است. یادگیری وضعیت بدنی مناسب برای مدیریت گودی کمر بسیار مهم است.
۳. بریسینگ (Bracing)
در برخی موارد اگر گودی کمر شدید باشد و زود تشخیص داده شود، متخصص گودی کمر برای مراجع بریس تجویز میکند. بریس میتواند به حمایت از ستون فقرات کمک کرده و در طول دورههای رشد کودکان و نوجوانان ستون فقرات آنها را تراز نگه دارد.
۴. مدیریت درد
دکتر گودی کمر ممکن است از داروهای مسکن (Pain Medications) برای مدیریت ناراحتیهای مرتبط با گودی کمر استفاده کند. با این حال، تجویز دارو معمولا بهعنوان راهحل کوتاهمدت استفاده میشود.
۵. تغییر سبک زندگی
مدیریت وزن، ورزش منظم و حفظ تناسب اندام میتواند به جلوگیری از پیشرفت گودی کمر و کاهش فشار بر ستون فقرات کمک کند؛ بنابراین دکتر گودی کمر به افراد توصیه میکند سبک زندگی خود را تغییر دهند. برخی از توصیههای دکتر ارتوپد عبارتاند از:
۱- تقویت هسته مرکزی بدن: تقویت عضلات هسته مرکزی بدن از جمله عضلات شکم و پشت، میتواند به حمایت از ستون فقرات و بهبود وضعیت بدن کمک کند.
۲- تجویز تمرینات کششی: کشش ماهیچههای سفت بهویژه ماهیچههای لگن میتواند به کاهش بخشی از فشار روی کمر کمک کند.
۳- ارگونومی محیط زندگی: دکتر گودی کمر ممکن است در مورد ارگونومی محل کار یا خانه، توصیههایی به مراجعان ارائه دهند تا فشار وارده بر ستون فقرات در طول فعالیتهای روزانه به حداقل برسد. ارگونومی به استاندارد بودن میز و صندلی محل کار، در دسترس بودن وسایل، تجهیزات روشنایی و… اشاره دارد.
۴- اجتناب از کفش پاشنه بلند: پوشیدن کفش پاشنه بلند میتواند انحنای کمر را برجستهتر کند؛ بنابراین اجتناب از کفشهای با پاشنه نامناسب میتواند به مدیریت گودی کمر کمک کند.
سایر خدمات متخصص گودی کمر
دکتر گودی کمر طیف گستردهای از خدمات را به مراجعان خود ارائه داده و به مسائل مختلف اسکلتی-عضلانی رسیدگی میکند. این خدمات برای تشخیص، درمان، مدیریت و توانبخشی مشکلات مربوط به استخوانها، مفاصل، ماهیچهها، رباطها، تاندونها (Tendons) و دیگر ساختارهای سیستم اسکلتی-عضلانی طراحی شدهاند. برخی از خدمات دکتر ارتوپد که به مراجعان خود ارائه میدهد، عبارتاند از:
۱- تشخیص انواع آسیبهای اسکلتی-عضلانی از طریق معاینات فیزیکی، بررسی تاریخچه پزشکی و تصویربرداری تشخیصی مانند اشعه ایکس (X-ray)، امآرآی (MRI) و سیتی اسکن (CT scans)
۲- ارائه درمانهای غیر جراحی مانند تجویز دارو، فیزیوتراپی، تزریق دارو و وسایل کمکی مانند بریس
۳- انجام مداخلات جراحی مانند ترمیم شکستگی، جراحی ستون فقرات و آرتروسکوپی (Arthroscopy)
۴- تعویض مفصل آسیبدیده با ایمپلنتهای پروتز
۵- پزشکی ورزشی با تمرکز بر درمان آسیبهای مربوط به ورزش
۶- مراقبت از ستون فقرات و درمان بیماریهایی که بر ستون فقرات تاثیر میگذارند مانند فتق دیسک (Herniated discs)، تنگی ستون فقرات (Spinal Stenosis) و اسکولیوز (Scoliosis)
۷- تشخیص و درمان مشکلات اسکلتی-عضلانی در کودکان و نوزادان
۸- راهنمایی افراد برای پیشگیری از آسیبهای اسکلتی-عضلانی
ویژگیهای دکتر گودی کمر خوب در تهران
ویژگیهای یک دکتر گودی کمر خوب عبارتاند از:
- تخصص پزشکی و صلاحیت بالینی
- تجربه در درمان انواع اختلالات اسکلتی-عضلانی
- دانش بهروز پزشکی و استفاده از جدیدترین پژوهشهای این حوزه
- استفاده از بهترین و جدیدترین تجهیزات پزشکی
- توانایی برقراری ارتباط موثر با مراجع
- مهارت گوش دادن
- رویکرد بیمار محور و همدلی با او
- مهارت حل مسئله
- همکاری با سایر متخصصان و کادر درمان مانند فیزیوتراپیست و کاردرمانگر
- تعهد به اخلاق پزشکی
راهنمای نوبتگیری آنلاین بهترین دکتر گودی کمر در تهران
درمان نکردن گودی کمر میتواند باعث بروز انواع مشکلات مانند فشرده شدن عصب، کمر درد مزمن، مشکلات زیبایی اندام و ایجاد محدودیت در عملکرد بدن شود. بنابراین توصیه میکنیم در صورت داشتن علائم این اختلال حتما به متخصص ارتوپد مراجعه کنید.
شما میتوانید از متخصصان ارتوپدی سایت درمانکده مشاوره آنلاین یا نوبت ویزیت حضوری بگیرید. مراحل نوبتگیری از سایت درمانکده به شرح زیر است:
- ثبت نام یا ورود به سایت
- بررسی سوابق و مهارتهای متخصصان ارتوپدی
- بررسی نظرات سایر مراجعان درباره هر پزشک
- انتخاب پزشک مورد نظر
- انتخاب ساعت و روز نوبت
- پرداخت هزینه
- تماس با پشتیبانی درمانکده در صورت بروز هرگونه مشکل