نمایش پزشکان در شهر تهران
فیلتر
مرتب سازی (بیشترین امتیاز)
Picture of the author
پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنید
فیلتر تخصص

دکتر متخصص نارسایی کلیه

محمدتقی نجفی
فوق تخصص کلیه (نفرولوژی)
10 سال تجربه
(6 نظر)
5
تهران، پاسداران

اولین نوبت:

3 آذر ساعت 13:45
جواد نصیری
متخصص جراح کلیه و مجاری ادراری(اورولوژی)
19 سال تجربه
(18 نظر)
4.3
تهران، بلوار آیت الله کاشانی

اولین نوبت:

3 آذر ساعت 19:00
رسول اسماعیلی
متخصص جراح کلیه و مجاری ادراری(اورولوژی)
3 سال تجربه
(3 نظر)
4.0
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

3 آذر ساعت 13:40
نادر رش احمدی
متخصص جراح کلیه و مجاری ادراری(اورولوژی)
28 سال تجربه
تهران، قیطریه

اولین نوبت:

4 آذر ساعت 17:00
شکوفه معراجی
دکترای تغذیه
13 سال تجربه
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

3 آذر ساعت 18:00
محمد جعفری
متخصص جراح کلیه و مجاری ادراری(اورولوژی)
13 سال تجربه
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

3 آذر ساعت 15:00
سید مجتبی میرزاده گودرزی
متخصص جراح کلیه و مجاری ادراری(اورولوژی)
11 سال تجربه
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

3 آذر ساعت 18:00
سوالات متداول

چگونه می‌توانم بهترین متخصص نارسایی کلیه را انتخاب کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش، گزینه بیشترین امتیاز را انتخاب کنید تا بهترین دکترهای نارسایی کلیه را ببینید و با توجه‌ به امتیاز و نظرات ثبت شده بهترین پزشک را انتخاب کنید.

چگونه می‌توانم از دکتر نارسایی کلیه نوبت حضوری بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، متخصص نارسایی کلیه مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک نارسایی کلیه ویزیت در مطب را انتخاب کنید و مراحل رزرو نوبت حضوری خود را انجام دهید.

چگونه می‌توانم از متخصص نارسایی کلیه مشاوره آنلاین بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، دکتر نارسایی کلیه مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک نارسایی کلیه از بین مشاوره آنلاین متنی، مشاوره آنلاین صوتی، مشاوره آنلاین تصویری یا تماس تلفنی یکی را انتخاب کنید و مراحل رزرو مشاوره آنلاین خود را انجام بدهید.

چگونه می‌توانم با دکتر نارسایی کلیه مشاوره آنلاین ویدئویی بگیرم؟

از لیست پزشک‌های نارسایی کلیه، می‌توانید از متخصصی‌هایی که در کارت اطلاعاتشان علامت آیکون ویدیو دارند مشاوره تصویری بگیرید.

چگونه می‌توانم زودترین زمان نوبت حضوری با متخصص نارسایی کلیه را پیدا کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش گزینه زودترین نوبت را انتخاب کنید تا لیست دکترهای نارسایی کلیه بر اساس نزدیک‌ترین زمان رزرو نوبت برای شما به نمایش در بیاید.

چگونه می‌توانم روزهای کاری متخصص نارسایی کلیه را ببینم؟

با انتخاب نوع نوبت‌گیری در صفحه دکتر نارسایی کلیه مورد نظر خود، می‌توانید روزهای کاری پزشک را در تقویم مشاهده کنید.

چطور با پشتیبانی درمانکده ارتباط بگیرم؟

برای برقراری ارتباط با پشتیبانی، می توانید از چت آنلاین سایت استفاده کنید یا با شماره 02137617000 تماس بگیرید.

شماره پشتیبانی برای رزرو نوبت آنلاین

دکتر نارسایی کلیه

نارسایی کلیه به وضعیتی گفته می‌شود که کلیه‌ها توانایی تصفیه مواد زائد خون را از دست می‌دهند. در چنین شرایطی، سموم در بدن باقی می‌مانند و با گذشت زمان موجب کم‌کاری کلیه‌ها و نیاز به دیالیز یا پیوند می‌شوند. این عارضه به ۲ صورت نارسایی حاد یا مزمن بروز پیدا می‌کند که برای تشخیص آن‌ها باید به دکتر نارسایی کلیه یا همان متخصص اورولوژی (نفرولوژیست) مراجعه کنید. 

نارسایی کلیه می‌تواند بر اثر بیماری زمینه‌ای یا عوامل دیگر مانند اختلال در جریان خون به کلیه‌ها، مشکل در دفع ادرار، گلومرولونفریت، سندرم همولیتیک اورمیک‌، مولتیپل میلوما و بیماری‌های خودایمنی ایجاد شود. برای جلوگیری از این عارضه باید با مشاهده کوچکترین علائم به متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کنید. اگر کلیه‌ها در وضعیت کم‌کاری قرار گرفته باشند، پزشک شما را به دکتر نارسایی کلیه ارجاع می‌دهد.

فوق تخصص نارسایی کلیه چه اقداماتی برای بیمار انجام می‌دهد؟

گاهی‌اوقات بیمار مبتلا به این عارضه هیچ علامت مشخصی ندارد و نشانه‌های بیماری پس از پیشرفت بروز پیدا می‌کنند. زمانی که شما با علائم مشکوک به کم‌کاری کلیه به فوق تخصص نارسایی کلیه مراجعه می‌کنید، پزشک برای تایید نارسایی به جواب یک سری آزمایش نیاز دارد که شامل موارد زیر می‌شوند:

  • آزمایش ادرار: گلبول‌های قرمز و سفید خون، رسوب ادرار، پروتئین و سطوح باکتری در ادرار را بررسی می‌کند.
  • آزمایش ادرار ۲۴ ساعته: میزان خروجی ادرار در ۲۴ ساعت را اندازه‌گیری می‌کند.
  • آزمایش خون: شامل مجموعه‌ای از آزمایش با نام پنل کلیه است که به سنجش عملکرد کلیه (سطح موادی که توسط کلیه فیلتر می‌شوند) کمک می‌کند.
  • تست‌های تصویربرداری: برای ثبت تصاویر دقیق از کلیه‌ها و مجاری ادراری، از تست‌های تصویربرداری مانند سونوگرافی، CT اسکن و MRI استفاده می‌کنند.
  • بیوپسی بافت کلیه: برای بررسی دقیق‌تر رسوبات غیر طبیعی، اسکار یا ارگانیسم‌های عفونی از بافت کلیه نمونه‌برداری می‌کنند.

پزشک فوق تخصص نارسایی کلیه پس از تشخیص علت کم‌کاری کلیه‌ها بر اساس نوع و شدت بیماری از روش‌های درمانی زیر استفاده می‌کند:

  • دیالیز: در این روش به کمک دستگاه مخصوص، خون را فیلتر و تصفیه می‌کنند.
  • پیوند کلیه: زمانی که بدن به دیالیز هم پاسخ ندهد، دکتر نارسایی کلیه گزینه پیوند کلیه را پیشنهاد می‌دهد.

از دیگر اقدامات فوق تخصص نارسایی کلیه می‌توان به توصیه‌هایی در مورد ایجاد تغییر در رژیم غذایی بیمار اشاره کرد. معمولا دکتر نارسایی کلیه توصیه می‌کند بیمار غذاهای حاوی نمک، پروتئین و پتاسیم را محدود کند و به جای آن‌ها مواد غذایی مغذی بخورد. 

همچنین، دکتر نارسایی کلیه به بیمار آموزش می‌دهد که چگونه سبک زندگی سالم‌تری داشته باشد و از عوامل خطر برای تشدید کم‌کاری کلیه‌ها دور بماند. در واقع، متخصص اورولوژی پس از ارائه برنامه درمانی، به طور منظم بیمار را تحت نظر دارد تا مطمئن شود برنامه درمانی موثر است و در صورت نیاز، تغییرات لازم را اعمال کند.

خدمات متخصص نارسایی کلیه

مهم‌ترین هدف دکتر نارسایی کلیه، ارائه راه‌کارهای درمانی موثر برای بهبود عملکرد کلیه‌ها و کاهش علائم بیماری است. در این راستا، متخصص نارسایی کلیه با تشخیص زودهنگام بیماری‌های کلیوی می‌تواند از پیشرفت آن‌ها و ایجاد نارسایی جلوگیری کند. 

بنابراین می‌توان گفت، دکتر نارسایی کلیه علاوه بر تشخیص و درمان این عارضه، در شناسایی بیماری‌ها و شرایط مختلفی که با نارسایی کلیه مرتبط هستند و آن را تشدید می‌کنند، نقش مهمی دارد. این بیماری‌ها و شرایط شامل موارد زیر می‌شوند:

  • فشار خون بالا
  • دیابت کنترل‌نشده
  • عفونت‌های کلیوی (پیلونفریت)
  • گلومرولونفریت (التهاب واحدهای تصفیه‌کننده کلیه‌ها)
  • بیماری‌های خودایمنی مانند لوپوس
  • بیماری‌های کیستی کلیه
  • سنگ کلیه
  • بیماری‌های عروقی کلیه مانند تنگی شریان کلیوی
  • بیماری‌های مزمن کلیه (CDK)
  • نارسایی حاد کلیوی (AKI)

ویژگی‌های دکتر نارسایی کلیه خوب در تهران

دکتر نارسایی کلیه یا همان متخصص اورولوژی (نفرولوژیست) در حفظ، بهبود سلامت کلیه‌ها و کیفیت زندگی بیماران نقش مهمی دارد. از همین‌رو توصیه می‌شود، هنگام انتخاب دکتر نارسایی کلیه خوب در تهران یا سایر شهرهای ایران به ویژگی‌های زیر توجه کنید:

۱- تخصص و تجربه: دکتر نارسایی کلیه خوب باید تخصص لازم و تجربه عملی کافی در زمینه تشخیص و درمان بیماری‌های کلیوی، مخصوصا کم‌کاری کلیه‌ها داشته باشد. 

۲- دقت در تشخیص: یک متخصص اورولوژی خوب باید بتواند نشانه‌های مربوط به نارسایی کلیه‌ها را به درستی تشخیص دهد و روند درمان را در کوتاه‌ترین زمان آغاز کند. 

۳- ارتباط موثر: یکی دیگر از ویژگی‌های مهم دکتر نارسایی کلیه خوب در تهران و سایر شهرهای ایران، توانایی برقراری ارتباط همدلانه و موثر با بیماران است که شامل خوب گوش دادن به نگرانی‌ها و پاسخ به سوالات آن‌ها می‌شود.

۴- آشنایی علم روز دنیا: متخصص اورولوژی خوب باید از دانش روز دنیا، آخرین پیشرفت‌ها و تکنولوژی‌ها در زمینه درمان بیماری‌های کلیوی آگاه باشد تا بتواند برنامه درمانی موثری ارائه دهد.

۵- رفتار محترمانه با بیمار: دکتر نارسایی کلیه خوب باید برخورد محترمانه با بیمار داشته باشد و به حریم شخصی او احترام بگذارد.

۶- ارائه مشاوره لازم: دکتر نارسایی خوب در تهران و سایر شهرهای ایران باید تمامی مراحل درمان و مراقبت پس از آن را به صورت واضح و روشن برای بیمار و خانواده‌اش توضیح دهد.

۷- استفاده از برنامه درمان شخصی‌سازی: تنظیم برنامه درمانی متناسب با سن، نوع و شدت بیماری هر فرد از دیگر ویژگی‌های مهم متخصص نارسایی کلیه خوب است.

راهنمای نوبت‌گیری آنلاین بهترین دکتر نارسایی کلیه در تهران

اگر با علائمی همچون کاهش مقدار ادرار، تورم دست‌ها و پاها، تنگی نفس، احساس سیری غیر طبیعی، حالت تهوع مداوم، گیجی، خوابیدن بیش از حد و گرفتگی عضلات مواجه شده‌اید، حتما به دکتر نارسایی کلیه یا همان متخصص اورولوژی (نفرولوژیست) مراجعه کنید. تشخیص و درمان زودهنگام این بیماری، می‌تواند احتمال بروز عوارض جانبی ناشی از آن را کاهش می‌دهد.

برای آشنایی با بهترین پزشکان متخصص از جمله دکتر نارسایی کلیه خوب در تهران، به وب‌سایت درمانکده سر بزنید و از طریق سیستم نوبت‌دهی آنلاین این مجموعه جهت مراجعه حضوری یا مشاوره آنلاین تلفنی، متنی و تصویری نوبت بگیرید.

در واقع شما می‌توانید با ورود به سایت درمانکده و انتخاب تخصص کلیه و مجاری ادراری، روز و ساعت مورد نظرتان را برای ملاقات با پزشک مشخص کنید. پس از پرداخت حق ویزیت دکتر، نوبت حضوری یا مشاوره آنلاین شما ثبت نهایی می‌شود. لازم به ذکر است هزینه پرداختی، صرفا حق ویزیت پزشک بوده و درمانکده برای ارائه خدمات آنلاین مبلغی از بیماران دریافت نمی‌کند.

 

مشاهده بیشتر