لیست بهترین دکتر متخصص و فوق تخصص تب کودکان در تهران
با مشاهده لیست پزشکان، آدرس و زمان حضور آنها، از بهترین پزشکان تب کودکان در تهران نوبت اینترنتی دریافت کنید.
دکتر متخصص تب کودکان
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
چگونه میتوانم بهترین متخصص تب کودکان را انتخاب کنم؟
چگونه میتوانم از دکتر تب کودکان نوبت حضوری بگیرم؟
چگونه میتوانم از متخصص تب کودکان مشاوره آنلاین بگیرم؟
چگونه میتوانم با دکتر تب کودکان مشاوره آنلاین ویدئویی بگیرم؟
چگونه میتوانم زودترین زمان نوبت حضوری با متخصص تب کودکان را پیدا کنم؟
چگونه میتوانم روزهای کاری متخصص تب کودکان را ببینم؟
چطور با پشتیبانی درمانکده ارتباط بگیرم؟
شنبه تا پنجشنبه - ساعت پاسخگویی 9 الی 22
دکتر تب کودکان
دکتر تب کودکان که همان متخصص کودکان است، با ارزیابی دقیق علائم کودک علت بروز تب را تشخیص میدهد و روش مناسبی برای درمان انتخاب میکند. تب نشانهای از مبارزه بدن با عفونت است. در اکثر مواقع تب در کودکان ناشی از عفونتهای ویروسی است و دکتر تب کودکان میتواند به بهبود سریع و کاهش علائم کودک در این شرایط کمک کند. در ادامه میتوانید با برخی از مهمترین علائمی که معمولا با تب همراه هستند، آشنا شوید.
۱- افزایش دمای بدن: بارزترین علامت تب، افزایش دمای بدن بالاتر از محدوده طبیعی است. دمای طبیعی بدن میتواند کمی متفاوت باشد، اما تب معمولا به دمای بیشتر از ۳۸ درجه سانتیگراد گفته میشود.
۲- پوست گرم: پوست کودک ممکن است در هنگام لمس، به خصوص روی پیشانی، سینه یا پشت گرم به نظر برسد.
۳- ظاهر برافروخته: گونههای برخی از کودکان ممکن است هنگام تب قرمز یا برافروخته شود.
۴- لرز: کودکانی که تب دارند، ممکن است دچار لرز شوند.
۵- بیحالی و تحریکپذیری: تب اغلب میتواند منجر به احساس خستگی، ضعف و تحریکپذیری شود. در این شرایط بچهها ممکن است حساستر شوند.
۶- کاهش اشتها: تب میتواند باعث از دست دادن موقت اشتها شود. در این شرایط ممکن است کودکان کمتر غذا بخورند یا علاقه کمتری به غذاهای مورد علاقه خود نشان دهند.
۷- افزایش ضربان قلب: هنگامی که کودک تب دارد، ممکن است ضربان قلب او سریعتر از حد معمول باشد.
۸- افزایش تعداد تنفس: تب ممکن است باعث افزایش تعداد تنفس کودک شود.
۹- سردرد: کودکان بزرگتر ممکن است از سردرد یا ناراحتی در ناحیه سر شکایت کنند.
۱۰- درد و درد عضلانی: برخی از کودکان ممکن است درد عضلانی یا درد مفاصل را همراه با تب تجربه کنند.
۱۱- آبریزش بینی و گلو درد: تب ممکن است با علائم سرماخوردگی یا عفونت تنفسی مانند آبریزش بینی، سرفه یا گلودرد همراه باشد.
۱۲- استفراغ و اسهال: در برخی موارد تب میتواند با علائم گوارشی مانند استفراغ و اسهال همراه باشد.
فوق تخصص تب کودکان چه اقداماتی برای بیمار انجام میدهد؟
متخصص تب کودکان ابتدا علائم کودک را بررسی میکند، سپس برای درمان راهکارهایی ارائه میدهد. در ادامه میتوانید با فرآیند درمان تب کودکان توسط دکتر تب کودکان آشنا شوید.
۱- ارزیابی و تشخیص: اولین مرحله برای درمان تب کودک، بررسی علائم است. پزشک ابتدا در مورد وضعیت کودک، علائم او، مدت تب و سایر مشکلاتی که تجربه میکند سوالاتی میپرسد. سپس یک معاینه فیزیکی برای ارزیابی سلامت کلی کودک انجام میدهد.
۲- اندازهگیری دمای بدن کودک: دکتر تب کودکان با استفاده از تبسنج میزان تب کودک را اندازهگیری میکند. با توجه به سن کودک، ممکن است از روشهای مختلفی استفاده شود.
۳- شناسایی علت بروز تب: متخصص تب کودکان علت تب را شناسایی میکند. شایعترین دلایل ابتلا به تب عبارتاند از عفونتهای ویروسی، عفونتهای باکتریایی، آلرژیها و شرایط التهابی. پزشک ممکن است از آزمایشهایی مثل آزمایش خون، آزمایش ادرار یا تصویربرداری برای تشخیص علت بروز تب استفاده کند.
۴- برنامه درمانی: درمان تب معمولا بعد از تشخیص علت آن مشخص میشود. اگر تب به دلیل عفونت ویروسی باشد، متخصص کودکان از داروهای کاهنده تب بدون نسخه (مانند استامینوفن یا ایبوپروفن) بر اساس سن و وزن استفاده میکند. اگر دکتر تب کودکان به عفونت باکتریایی مشکوک باشد، ممکن است آنتیبیوتیک تجویز شود.
۵- پیگیری وضعیت بیمار: پزشک اطفال به والدین توصیه میکند که در صورت ادامه یا بدتر شدن تب یا بروز علائم جدید، چه زمانی به پزشک مراجعه کنند و چه اقداماتی انجام دهند.
۶- پیشگیری و آموزش: متخصص اطفال با آموزش به والدین، نقش مهمی در مدیریت تب و پیشگیری از دارد. این متخصص در مورد اهمیت واکسیناسیون، اقدامات بهداشتی مناسب و تشخیص علائم هشداردهنده به خانوادهها آموزش میدهد.
خدمات متخصص تب کودکان
دکتر تب کودکان از دوران نوزادی تا نوجوانی به کودکان خدمات متنوعی ارائه میدهد. در ادامه میتوانید با برخی از خدمات متخصص کودکان آشنا شوید.
۱- نظارت بر رشد و سلامت کودک: پزشک کودک به طور منظم، رشد و سلامت کلی کودک را بررسی میکند و اگر کودک مشکلی داشته باشد آن را تشخیص میدهد.
۲- واکسیناسیون: پزشک کودکان طبق برنامههای توصیه شده برای محافظت از کودکان در برابر بیماریهای مختلف از واکسنهایی مثل سرخک، فلج اطفال، آنفولانزا و... استفاده میکند.
۳- تشخیص و درمان: پزشکان کودک طیف گستردهای از بیماریهای حاد و مزمن از جمله عفونتها، آلرژیها، آسم، بیماریهای پوستی و… را تشخیص داده و درمان میکنند.
۴- مراقبتهای پیشگیرانه: دکتر تب کودکان برای حفظ سلامت کودک، بهبود تغذیه و پیشگیری از آسیبها خانواده کودک را راهنمایی میکند.
۵- غربالگریهای رشدی: دکتر کودکان رشد کودک را به طور دقیق ارزیابی میکند و در صورت شناسایی هرگونه تاخیر در رشد، به سرعت راهکارهایی را ارائه میدهد.
۶- سلامت رفتاری و روانی: یک متخصص تب کودکان میتواند اختلالات روانی کودک مانند ADHD، اضطراب، افسردگی و سایر مسائل عاطفی را شناسایی کند و در صورت نیاز راهکارهایی را برای درمان ارائه دهد.
۷- مراقبتهای اورژانسی: پزشکان کودک برای بیماریها و آسیبهایی که نیاز به درمان فوری دارند، مراقبتهای اورژانسی ارائه میدهند.
۸- مشاوره و راهنمایی: یک فوق تخصص تب کودکان در مورد نگرانیهای مختلف والدین از جمله مشکلات خواب، چالشهای رفتاری و مشکلات تغذیه، آنها را راهنمایی میکند.
۹- سلامت نوجوانان: دکتر کودکان در مورد موضوعاتی مانند بلوغ، سلامت جنسی، سوء مصرف مواد و مشکلات روحی روانی دوره نوجوانی نیز به نوجوانان و والدین آنها کمک میکند.
ویژگیهای دکتر تب کودکان خوب در تهران
یک متخصص تب کودکان خوب تخصص ویژهای در شناسایی و درمان بیماریهای مربوط به کودکان دارد. او با دلسوزی با کودکان رفتار و مشکل را شناسایی میکند. در ادامه میتوانید با برخی از ویژگیهای دکتر تب کودکان خوب در تهران آشنا شوید.
- تخصص و دانش کافی
- باتجربه بودن
- توانایی برقراری ارتباط با کودک و والدین
- صبور بودن
- تشخیص سریع و هوشمندانه
- دقت بالا
- توانایی حل مساله
- برخورد مناسب با کودکان
- بهروز بودن علم و دانش
راهنمای نوبتگیری آنلاین بهترین دکتر تب کودکان در تهران
تب کودکان معمولا به دلایلی مثل عفونتهای ویروسی و باکتریایی ایجاد میشود. در این شرایط کمک گرفتن از متخصص کودکان میتواند به تشخیص علت و درمان صحیح بیماری کمک کند. شما میتوانید برای گرفتن نوبت از بهترین دکتر تب کودکان از درمانکده کمک بگیرید. برای دریافت نوبت کافیست مراحل زیر را طی کنید:
- ثبت نام در سایت درمانکده
- بررسی اطلاعات متخصص کودکان در وبسایت درمانکده
- بررسی نظرات سایر مراجعین درباره هر پزشک
- انتخاب دکتر تب کودکان
- ثبت نوبت و پرداخت هزینه آن