نمایش پزشکان در شهر تهران
فیلتر
مرتب سازی (بیشترین امتیاز)
Picture of the author
پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنید
فیلتر تخصص

دکتر متخصص اوتیسم

مریم سلیمانی قره تپه
متخصص مغز و اعصاب(نورولوژی)
13 سال تجربه
(16 نظر)
4.6
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

29 دی ساعت 13:40
مریم سلیمانی قره تپه
متخصص مغز و اعصاب(نورولوژی)
تهران، خیابان ولیعصر
نوبت فعال ندارد
سوالات متداول

چگونه می‌توانم بهترین متخصص اوتیسم را انتخاب کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش، گزینه بیشترین امتیاز را انتخاب کنید تا بهترین دکترهای اوتیسم را ببینید و با توجه‌ به امتیاز و نظرات ثبت شده بهترین پزشک را انتخاب کنید.

چگونه می‌توانم از دکتر اوتیسم نوبت حضوری بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، متخصص اوتیسم مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک اوتیسم ویزیت در مطب را انتخاب کنید و مراحل رزرو نوبت حضوری خود را انجام دهید.

چگونه می‌توانم از متخصص اوتیسم مشاوره آنلاین بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، دکتر اوتیسم مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک اوتیسم از بین مشاوره آنلاین متنی، مشاوره آنلاین صوتی، مشاوره آنلاین تصویری یا تماس تلفنی یکی را انتخاب کنید و مراحل رزرو مشاوره آنلاین خود را انجام بدهید.

چگونه می‌توانم با دکتر اوتیسم مشاوره آنلاین ویدئویی بگیرم؟

از لیست پزشک‌های اوتیسم، می‌توانید از متخصصی‌هایی که در کارت اطلاعاتشان علامت آیکون ویدیو دارند مشاوره تصویری بگیرید.

چگونه می‌توانم زودترین زمان نوبت حضوری با متخصص اوتیسم را پیدا کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش گزینه زودترین نوبت را انتخاب کنید تا لیست دکترهای اوتیسم بر اساس نزدیک‌ترین زمان رزرو نوبت برای شما به نمایش در بیاید.

چگونه می‌توانم روزهای کاری متخصص اوتیسم را ببینم؟

با انتخاب نوع نوبت‌گیری در صفحه دکتر اوتیسم مورد نظر خود، می‌توانید روزهای کاری پزشک را در تقویم مشاهده کنید.

چطور با پشتیبانی درمانکده ارتباط بگیرم؟

برای برقراری ارتباط با پشتیبانی، می توانید از چت آنلاین سایت استفاده کنید یا با شماره 02137617000 تماس بگیرید.

شماره پشتیبانی برای رزرو نوبت آنلاین

دکتر اوتیسم

بیماری اوتیسم (ASD) یا درخودماندگی که طیف گسترده‌ای از علائم و نشانه‌ها را در درجات و شدت مختلف شامل می‌شود، نوعی اختلال عصبی-رفتاری است. این اختلال که معمولا در سنین پایین کودکی توسط دکتر اوتیسم یا روانشناسان و روانپزشکان تشخیص داده می‌شود، بر تعاملات اجتماعی، یادگیری، برقراری ارتباط و رفتار فرد تاثیر می‌گذارد.

از آن‌جایی که این بیماری طیف وسیعی از علائم را در بر می‌گیرد به آن اختلال طیف اوتیسم می‌گویند و یک اختلال مادام‌العمر محسوب می‌شود. با این حال، دکتر اوتیسم نقش مهمی در کنترل شدت علائم بیماری و بهبود عملکرد روزانه فرد دارد.

فوق تخصص اوتیسم چه اقداماتی برای بیمار انجام می‌دهد؟

بیماری اوتیسم گاهی به صورت یک اختلال ساده ظاهر می‌شود، به نحوی که کودک با کمی تلاش بیشتر می‌تواند زندگی طبیعی داشته باشد. اما برخی درجات این اختلال با ناتوانی شدید همراه هستند و کودک به مراقبت‌های اساسی نیاز دارد. به طور کلی می‌توان گفت کودکان مبتلا به اوتیسم در برقراری ارتباط و تعامل با دیگران مشکل دارند، کارهای تکراری انجام می‌دهند و درک درستی از افکار و احساسات دیگران ندارند. 
از طرفی، آن‌ها نمی‌توانند احساسات خود را در قالب کلمات، رفتار، حالات صورت و لمس کردن نشان دهند. به همین دلیل، با وجود اینکه این اختلال هیچ درمان قطعی ندارد، اما دکتر اوتیسم می‌تواند راه‌کارهایی را متناسب با شدت علائم هر فرد، برای مدیریت مشکلات بیماران اوتیسمی ارائه دهد. 

فوق تخصص اوتیسم یا همان روانپزشک این اختلال را تا قبل از سه سالگی کودک با مشاهده رفتار، گزارشات والدین و رد سایر بیماری‌ها تشخیص می‌دهد. پس از آن، اقدامات درمانی مورد نیاز زیر نظر روانشناسان و روانپزشکان آغاز می‌شوند که شامل مراحل زیر هستند:

۱- ارزیابی علائم: ارزیابی دقیق و تشخیص اوتیسم بر اساس علائم و شدت بیماری در هر کودک

۲- برنامه‌ریزی درمانی: استفاده از برنامه‌های درمانی شخصی‌سازی‌شده برای هر فرد بر اساس نیازها و مشکلات اوتیستیک

۳- انتخاب بهترین روش درمانی: استفاده از روش‌های متعدد درمانی مانند کاردرمانی، گفتاردرمانی، درمان شناختی-رفتاری، زبان‌درمانی، آموزش پاسخ‌محور و آموزش توسعه روابط

۴- دارو درمانی: تجویز داروهایی برای درمان مشکلات همراه با اوتیسم مانند تشنج، افسردگی یا اختلالات خواب

۵- حمایت و آموزش خانواده: ارائه راهنمایی و آموزش به خانواده‌ها برای مدیریت و فهم بهتر اوتیسم 

خدمات متخصص اوتیسم

با توجه به اینکه اوتیسم طیف وسیعی از علائم را با درجات و شدت مختلف در بر می‌گیرد، مراجعه به یک متخصص اوتیسم یا روانشناس و روانپزشک برای کنترل و مدیریت بهتر بیماری ضروری است. در واقع دکتر اوتیسم می‌تواند ضمن ارائه مراقبت و درمان علائم اصلی این اختلال، به مدیریت و کنترل موارد زیر کمک کند:

  • کمک به بهبود مهارت‌های ارتباطی، اجتماعی و زبانی از جمله توانایی گفتاری، درک بهتر و استفاده از زبان بدن
  • ارائه راه‌کارهای مدیریتی برای کاهش رفتارهای تکراری و محدودکننده 
  • مدیریت و کاهش مشکلات حسی مانند حساسیت شدید به نور، لمس شدن، صدا و بو
  • راهنمایی و توجیه خانواده برای مدیریت مشکلات تغذیه‌ای و مشکلات گوارشی مرتبط
  • تشخیص و مدیریت اختلالات خواب مانند دشواری در خوابیدن 
  • توانبخشی حرکتی برای کمک به توسعه مهارت‌های حرکتی و اجتماعی
  • کمک به مدیریت و درمان ناهنجاری‌های حرکتی و درد مفاصل
  • ارائه راه‌کارهای مدیریتی برای کاهش رفتارهای چالشی مانند خشونت، تغییرات ناگهانی رفتار و آسیب به خود یا دیگران
  • تشخیص و درمان اختلالات مرتبط مانند اختلال خواب، اختلال اضطرابی، افسردگی و اختلال بیش‌فعالی/نقص توجه (ADHD)
  • آموزش لازم به خانواده برای مدیریت و ارتباط موثر با کودک مبتلا به اوتیسم
  • آموزش مهارت‌های اجتماعی برای بهبود روابط و تعامل فرد مبتلا به اوتیسم با دیگران

ویژگی‌های دکتر اوتیسم خوب در تهران

اوتیسم بر مهارت‌های اجتماعی و رفتاری فرد تاثیر به‌سزایی می‌گذارد. دکتر اوتیسم می‌تواند با ارائه برنامه درمانی و آموزش مهارت‌های لازم به بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به این اختلال کمک کند. از همین رو، توصیه می‌شود هنگام انتخاب دکتر اوتیسم خوب در تهران یا سایر شهرهای ایران به ویژگی‌های زیر توجه کنید:

۱- تخصص و تجربه: دکتر اوتیسم خوب باید تخصص لازم و تجربه کافی را در زمینه تشخیص و مدیریت این اختلال داشته باشد.

۲- تشخیص دقیق: استفاده از ابزار و تست‌های معتبر برای تشخیص دقیق این اختلال و تمایز آن با سایر اختلالات روانی از ویژگی‌های مهم دکتر اوتیسم خوب در تهران یا سایر شهرهای ایران است.

۳- تعهد به بهبود: ارائه مراقبت‌های بهبودبخش و مدیریت موثر علائم این اختلال از خصوصیات مهم دکتر اوتیسم خوب است که به کیفیت زندگی بیماران کمک می‌کند.

۴- ارتباط موثر: متخصص اوتیسم خوب باید توانایی برقراری ارتباط موثر با بیماران اوتیستیک داشته باشد و روند درمان را به درستی برای خانواده آن‌ها توضیح دهد.

۵- اخلاق حرفه‌ای: احترام به بیمار، حفظ حریم شخصی او و ارائه اطلاعات صادقانه از روند درمان بیماری، دیگر ویژگی‌های مهم دکتر اوتیسم خوب در تهران و سایر شهرهای ایران هستند.

۶- آشنایی با دانش روز دنیا: متخصص اوتیسم خوب باید از جدیدترین تحقیقات و دستاوردهای علم روانشناسی مرتبط با این اختلال آگاهی داشته باشد.

۷- روش‌های درمانی نوین: استفاده از برنامه‌های درمانی به‌روز و مبتنی بر جدیدترین شواهد علمی بر کیفیت زندگی بیماران مبتلا به اوتیسم و کنترل علائم آن‌ها اثرگذار است.

۸- تعامل با سایر همکاران: متخصص اوتیسم خوب در تهران باید برای ارائه درمان جامع و موثر بیماران مبتلا به این اختلال با سایر متخصصان، همکاری و تعامل داشته باشد.

راهنمای نوبت‌گیری آنلاین بهترین دکتر اوتیسم در تهران

اوتیسم یک اختلال عصبی-رفتاری با طیف وسیعی از علائم است که روانشناسان و روانپزشکان می‌توانند آن را از سنین پایین کودک (قبل از سه سالگی) تشخیص دهند. شایع‌ترین علائم این اختلال، عدم تماس چشمی نوزاد است که در صورت مشاهده آن به همراه سایر نشانه‌های غیر معمول، باید به دکتر اوتیسم مراجعه کنید.

برای آشنایی با بهترین پزشکان متخصص از جمله دکتر اوتیسم خوب در تهران یا سایر شهرهای ایران می‌توانید به وب‌سایت درمانکده سر بزنید و از طریق سیستم نوبت‌دهی آنلاین این مجموعه برای مراجعه حضوری یا مشاوره آنلاین تلفنی، متنی و تصویری نوبت بگیرید.

در واقع شما می‌توانید پس از ورود به سایت درمانکده و انتخاب تخصص روانشناس یا روانپزشک، روز و ساعت مورد نظرتان را برای ملاقات با پزشک مشخص کنید؛ سپس با پرداخت حق ویزیت دکتر، نوبت حضوری یا مشاوره آنلاین شما ثبت نهایی می‌شود. لازم به ذکر است هزینه پرداختی، صرفا حق ویزیت پزشک بوده و درمانکده برای ارائه خدمات آنلاین مبلغی از بیماران دریافت نمی‌کند.

مقالات مربوط به اوتیسم

آیا اوتیسم ارثی است

نحوه برخورد با کودکان اوتیسم

علت اوتیسم چیست

طیف اوتیسم

نگهداری از کودک اوتیسم

علائم اوتیسم

اوتیسم چه نوع بیماری است

مشاهده بیشتر