نمایش پزشکان در شهر تهران
فیلتر
مرتب سازی (بیشترین امتیاز)
Picture of the author
پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنید
فیلتر تخصص

دکتر متخصص پرخاشگری

محسن کلانتر
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
11 سال تجربه
(16 نظر)
4.8
تهران، نیاوران

اولین نوبت:

هم‌اکنون
مریم سلیمانی قره تپه
متخصص مغز و اعصاب(نورولوژی)
13 سال تجربه
(16 نظر)
4.6
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

29 دی ساعت 11:20
هانیه حاجی بابایی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
11 سال تجربه
تهران، بلوارمرزداران

اولین نوبت:

29 دی ساعت 11:15
آرزو سمائی حسن آباد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
تهران، تهران
نوبت فعال ندارد
سوالات متداول

چگونه می‌توانم بهترین متخصص پرخاشگری را انتخاب کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش، گزینه بیشترین امتیاز را انتخاب کنید تا بهترین دکترهای پرخاشگری را ببینید و با توجه‌ به امتیاز و نظرات ثبت شده بهترین پزشک را انتخاب کنید.

چگونه می‌توانم از دکتر پرخاشگری نوبت حضوری بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، متخصص پرخاشگری مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک پرخاشگری ویزیت در مطب را انتخاب کنید و مراحل رزرو نوبت حضوری خود را انجام دهید.

چگونه می‌توانم از متخصص پرخاشگری مشاوره آنلاین بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، دکتر پرخاشگری مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک پرخاشگری از بین مشاوره آنلاین متنی، مشاوره آنلاین صوتی، مشاوره آنلاین تصویری یا تماس تلفنی یکی را انتخاب کنید و مراحل رزرو مشاوره آنلاین خود را انجام بدهید.

چگونه می‌توانم با دکتر پرخاشگری مشاوره آنلاین ویدئویی بگیرم؟

از لیست پزشک‌های پرخاشگری، می‌توانید از متخصصی‌هایی که در کارت اطلاعاتشان علامت آیکون ویدیو دارند مشاوره تصویری بگیرید.

چگونه می‌توانم زودترین زمان نوبت حضوری با متخصص پرخاشگری را پیدا کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش گزینه زودترین نوبت را انتخاب کنید تا لیست دکترهای پرخاشگری بر اساس نزدیک‌ترین زمان رزرو نوبت برای شما به نمایش در بیاید.

چگونه می‌توانم روزهای کاری متخصص پرخاشگری را ببینم؟

با انتخاب نوع نوبت‌گیری در صفحه دکتر پرخاشگری مورد نظر خود، می‌توانید روزهای کاری پزشک را در تقویم مشاهده کنید.

چطور با پشتیبانی درمانکده ارتباط بگیرم؟

برای برقراری ارتباط با پشتیبانی، می توانید از چت آنلاین سایت استفاده کنید یا با شماره 02137617000 تماس بگیرید.

شماره پشتیبانی برای رزرو نوبت آنلاین

دکتر پرخاشگری

به هر رفتار یا عملی که هدف آن آسیب رساندن به شخص، حیوان یا اموال فیزیکی باشد، پرخاشگری می‌گویند. پرخاشگری می‌تواند روی روابط خانوادگی، شغلی، اجتماعی و عاطفی تاثیر بگذارد و حتی به عواقب قانونی منجر شود. به همین دلیل، مراجعه به دکتر پرخاشگری برای کنترل رفتارهای پرخاشگرانه اهمیت زیادی دارد.

پرخاشگری با خشم متفاوت است. خشم یک واکنش طبیعی است که در پاسخ به یک واقعه ناخوشایند یا فردی که فکر می‌کنید به شما ظلم کرده است، نشان می‌دهید. اما در پرخاشگری سعی می‌کنید به طور مستقیم یا غیر مستقیم به دارایی، احساسات، شهرت یا روابط دیگران آسیب برسانید.

افراد ممکن است پرخاشگری را به روش‌های مختلف ابراز کنند. به عنوان مثال، پرخاشگری فیزیکی با گاز گرفتن، لگد زدن یا سیلی زدن و پرخاشگری کلامی با فریاد زدن یا توهین کردن مشخص می‌شود. یک نوع پرخاشگری رابطه‌ای هم وجود دارد که فرد سعی می‌کند از راه‌های مختلف مثل شایعه‌پراکنی به شهرت و اعتبار دیگران صدمه بزند.

فوق تخصص پرخاشگری چه اقداماتی برای بیمار انجام می‌دهد؟

هنگامی که به دلیل رفتارهای پرخاشگرانه به متخصص سلامت روان مراجعه می‌کنید، از جنبه‌های مختلف مورد ارزیابی قرار می‌گیرید. به عبارت دیگر، دکتر پرخاشگری علائمی که تجربه می‌کنید، سابقه پزشکی شخصی و خانوادگی و وضعیت سلامت روان شما را بررسی می‌کند. همچنین از شما در مورد تاثیر پرخاشگری روی روابط شخصی، عاطفی و شغلی‌تان سوال می‌پرسد.

تشخیص علت پرخاشگری

در مرحله بعد، متخصص سلامت روان سعی می‌کند علت پرخاشگری را تشخیص دهد. پرخاشگری تحت تاثیر عوامل مختلفی اتفاق می‌افتد که عبارت‌اند از:

۱- عوامل بیولوژیکی: عدم تعادل مواد شیمیایی و هورمونی مغز، ایجاد جهش در بعضی از ژن‌ها، مصرف دارو (مثل کورتیکواستروئیدها و استروئیدهای آنابولیک) و ابتلا به بعضی از بیماری‌ها (مانند سکته مغزی، زوال عقل و آسیب سر) می‌تواند باعث پرخاشگری شود.

۲- عوامل روانشناسی: گاهی‌اوقات پرخاشگری از مشکلات سلامت روان از جمله اوتیسم، افسردگی، اختلال دوقطبی، استرس مزمن، اختلال استرس پس از سانحه یا اختلال مصرف مواد مخدر ناشی می‌شود.

۳- عوامل محیطی: در بعضی موارد، شرایط و چالش‌های زندگی روزمره می‌تواند به رفتار پرخاشگرانه منجر شود.

درمان پرخاشگری

درمان رفتار پرخاشگرانه به علت بروز آن بستگی دارد؛ بنابراین دکتر پرخاشگری ممکن است دارو‌درمانی، روان‌درمانی یا ترکیبی از هر ۲ روش را توصیه کند. از رایج‌ترین رویکردهای درمانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- درمان شناختی رفتاری (CBT): به شما کمک می‌کند که الگوهای رفتاری غیر مفید یا مخرب را شناسایی کنید و آن‌ها را تغییر دهید.

۲- روان‌درمانی پویشی: به شما کمک می‌کند که مشکلات مرتبط با سلامت روان را با ردیابی ریشه‌های آن‌ها در رویدادهای قبلی زندگی برطرف کنید.

۳- رفتاردرمانی دیالکتیک: این فرصت را به شما می‌دهد که مهارت‌های مختلف را برای تحمل پریشانی، کنترل احساسات و هدایت موثرتر روابط بین‌فردی تمرین کنید.

۴- درمان بین‌فردی: به کشف چالش‌های مرتبط با روابط بین‌فردی که روی خلق و خو تاثیر می‌گذارند و باعث افسردگی و سایر علائم روانی می‌شوند، کمک می‌کند.

۵- آموزش والدین: به اصلاح تکنیک‌های فرزندپروری نادرست که باعث تقویت رفتارهای پرخاشگرانه می‌شوند، کمک می‌کند.

گاهی‌اوقات دکتر پرخاشگری از دارو برای کاهش افکار و رفتارهای تهاجمی استفاده می‌کند. این داروها عبارت‌اند از: داروهای ضد روان‌پریشی مانند ریسپریدون و هالوپریدول و داروهای تثبیت‌کننده خلق و خو مثل کاربامازپین، لیتیوم و والپروئیک اسید.

خدمات متخصص پرخاشگری

دکتر پرخاشگری می‌تواند طیف گسترده‌ای از مشکلات رفتاری و روانی را درمان کند. متخصص سلامت روان افکار، احساسات، رفتارها، ترجیحات شغلی و ویژگی‌های شخصیتی افراد را بررسی می‌کند و بهترین راه‌کارهای درمانی را به آن‌ها پیشنهاد می‌دهد.

دلایل مراجعه به دکتر پرخاشگری بسیار متنوع است، اما معمولا شامل موارد زیر می‌شود:

  • اختلال مصرف الکل یا مواد مخدر
  • اضطراب
  • مقابله با استرس ناشی از ابتلا به یک بیماری مزمن
  • افسردگی
  • اختلال اشتها (برای مثال، بی‌اشتهایی عصبی)
  • مشکلات خانوادگی
  • غم و اندوه ناشی از طلاق یا مرگ یکی از عزیزان
  • کاهش عملکرد در مدرسه یا محیط کار
  • اختلال استرس پس از سانحه
  • افسردگی پس از زایمان
  • اختلال خواب
  • نداشتن اعتماد به نفس
  • فوبیا

ویژگی‌های دکتر پرخاشگری خوب در تهران

از آنجا که دکتر پرخاشگری در حل مشکلات مرتبط با سلامت روان و مقابله با چالش‌های زندگی نقش چشمگیری دارد، باید از ویژگی‌های خاصی برخوردار باشد. در ادامه به تعدادی از این ویژگی‌ها اشاره می‌کنیم:

۱- به صورت حرفه‌ای آموزش دیده و از یک دانشگاه معتبر فارغ‌التحصیل شده است.

۲- همیشه در حال مطالعه است و دانش خود را درباره جدیدترین روش‌های درمان مشکلات روانی به‌روز نگه می‌دارد.

۳- فرآیند مشاوره و شیوه درمان را به طور کامل توضیح می‌دهد و سوالات مراجعه‌کننده را در مورد تکنیک‌های مورد استفاده بدون پاسخ نمی‌گذارد.

۴- برای هر مراجعه‌کننده یک رویکرد ویژه دارد؛ چرا که افراد از نظر افکار و احساسات با هم متفاوت هستند و هر کدام از آن‌ها ممکن است با چالش‌ها و مشکلات خاصی روبه‌رو ‌شوند.

۵- می‌تواند با افراد مختلف با ویژگی‌های اخلاقی متفاوت به خوبی ارتباط برقرار کند.

۶- با دقت صحبت‌های فرد را می‌شنود و به افکار و احساساتش احترام می‌گذارد. اما با او بیش از حد صمیمی نمی‌شود.

۷- از سرزنش کردن یا قضاوت کردن مراجعه‌کننده خودداری می‌کند.

۸- رازدار است. برای اینکه دکتر پرخاشگری بتواند درک بهتری از مشکلات فرد پیدا کند باید با بعضی از مسائل خصوصی زندگی او آشنا شود. به همین دلیل، مهم است که صحبت‌های مراجعه‌کننده را مانند راز نزد خود نگه دارد و از بازگو کردن آن‌ها برای دیگران خودداری کند.

۹- صبور و مسئولیت‌پذیر است.

راهنمای نوبت‌گیری آنلاین بهترین دکتر پرخاشگری در تهران

عصبانیت یک احساس کاملا طبیعی است که همه مردم در مقطعی از زندگی خود آن را تجربه می‌کنند. اما اگر این احساس با پرخاشگری همراه است یا به طور مکرر رخ می‌دهد و باعث ایجاد مشکل در روابط شخصی و حرفه‌ای شما شده است، باید به متخصص سلامت روان مراجعه کنید. دکتر پرخاشگری می‌تواند علت بروز این مشکل را بیابد و بهترین برنامه را برای کنترل آن پیشنهاد دهد.

در حال حاضر، وب‌سایت درمانکده خدمات متنوعی ارائه می‌دهد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به اخذ نوبت برای مشاوره با دکتر پرخاشگری اشاره کرد. ساکن هر شهر و روستایی که باشید یا در هر نقطه از جهان که زندگی کنید، می‌توانید از طریق سایت درمانکده بهترین متخصص سلامت روان را پیدا کنید و به صورت حضوری یا آنلاین از او مشورت بگیرید. برای استفاده از این خدمات کافی است به کمک کامپیوتر یا موبایل وارد سایت شوید؛ سپس از بخش «نوبت حضوری» یا «مشاوره تلفنی و آنلاین» متخصص مورد نظر خود را پیدا کنید و با توجه به اولین نوبت خالی برای مشاوره وقت بگیرید.

مقالات مربوط به پرخاشگری

پرخاشگری منفعل

تفاوت خشونت و پرخاشگری

مشاهده بیشتر