بیماری نقرس یک نوع شایع و پیچیده از آرتریت است که میتواند هر فردی را درگیر کند. علائم نقرس با حملات ناگهانی و شدید درد، تورم، قرمزی و حساسیت به لمس مفاصل، که اغلب مفصل انگشت شست پا را درگیر میکند، مشخص میشود.
حمله نقرس میتواند به طور ناگهانی اتفاق بیفتد و اغلب اوقات فرد را در نیمه شب با این احساس که انگشت شست پا در حال سوختن است بیدار کند. مفصل آسیب دیده گرم، متورم و چنان حساس است که حتی وزن لایه رویی آن هم غیرقابل تحمل به نظر میرسد. علائم نقرس ممکن است بیایند و بروند، اما روشهایی برای کنترل و جلوگیری از شدید شدن آنها وجود دارد. اگر میخواهید بدانید بیماری نقرس چیست و راه درمان آن کدام است، این مقاله مجله درمانکده را تا انتها دنبال کنید.
فهرست محتوا
بهتر است بخوانید: علائم کرونای جدید
علائم نقرس
علائم نقرس پا و سایر مفاصل تقریبا همیشه به طور ناگهانی و غالبا در شب مشاهده میشوند. جدول زیر شایعترین علائم این بیماری را نشان میدهد:
درد مفصلی شدید | نقرس معمولا مفصل بزرگ انگشت شست پا را تحت تاثیر قرار میدهد، اما ممکن است در هر مفصلی ایجاد شود. مفاصل دیگری که معمولا مبتلا میشوند شامل مچ پا، زانو، آرنج، مچ دست و انگشتها است. درد احتمالا در چهار تا 12 ساعت اول پس از شروع شدیدتر است. |
ناراحتی طولانیمدت | بعد از فروکش کردن شدیدترین درد، ممکن است بعضی از ناراحتیهای مفصلی از چند روز تا چند هفته طول بکشند. حملات بعدی احتمالا طولانیتر بوده و مفاصل بیشتری را تحت تاثیر قرار میدهند. |
التهاب و قرمزی | بررسی تصاویر نقرس پای چپ، پای راست و سایر نقاط بدن نشان میدهد که مفاصل آسیب دیده متورم، حساس، گرم و قرمز میشوند. |
دامنه حرکتی محدود | با گذشت زمان، علائم نقرس شست پا و سایر مفاصل بدن را بیشتر تحت تاثیر قرار میدهند. در نتیجه، با پیشرفت بیماری ممکن است نتوانید مفاصل خود را به طور عادی حرکت دهید. |
بیشتر بخوانید: میاستنی گراویس
اگر درد ناگهانی و شدیدی در مفصل دارید، با پزشک فوق تخصص روماتولوژی تماس بگیرید. در صورت عدم درمان، نقرس میتواند به بدتر شدن درد و آسیب مفصلی منجر شود. اگر تب و مفصل گرم و ملتهب دارید، بلافاصله باید به دنبال مراقبتهای پزشکی باشید، چون این علائم میتوانند نشانه عفونت باشند.
در تصویر زیر میتوانید عکس نقرس پا را مشاهده کنید.
بیشتر بدانید: خطرناکترین نوع روماتیسم چیست؟
بیشتر بدانید: نقرس کاذب چیست؟
علت بروز نقرس
نقرس هنگامی رخ میدهد که کریستالهای اورات در مفصل جمع شده و باعث التهاب و درد شدید حمله نقرس میشوند. در صورت وجود مقادیر زیادی اسید اوریک در بدن، کریستالهای ادراری هم تشکیل میشوند.
بدن بر اثر تجزیه پورین (موادی که به طور طبیعی در بدن یافت میشوند)، اسید اوریک تولید میکند. پورین همچنین در غذاهای خاصی مانند گوشت قرمز، جگر و غذاهای دریایی یافت میشود. خوراکیهای دیگری که سطح اسید اوریک را بالا میبرند، شامل نوشیدنیهای الکلی و به ویژه آبجو و نوشیدنیهای شیرین شده با قند میوه (فروکتوز) هستند.
بیشتر بدانید: درمان روماتیسم چگونه است؟
به طور معمول اسید اوریک در خون حل و از طریق کلیهها به ادرار منتقل میشود. اما گاهی اوقات یا بدن بیش از حد اسید اوریک تولید میکند یا کلیهها قادر به دفع آن نیستند. هنگامی که این اتفاق میافتد، اسید اوریک تجمع یافته و در یک مفصل یا بافت اطراف آن بلورهای تیز و سوزن مانند ایجاد میکند که درد، التهاب و تورم را به دنبال دارد.
بیشتر بخوانید: نقرس زانو چیست؟ + راههای درمان و پیشگیری
عوامل خطر ابتلا به نقرس
اگر مقادیر زیادی اسید اوریک در بدن خود داشته باشید، به احتمال زیاد به نقرس مبتلا خواهید شد. عواملی که سطح اسید اوریک را در بدن افزایش میدهند عبارتند از:
- رژیم غذایی: رژیم غذایی غنی از گوشت و غذاهای دریایی و نوشیدنیهایی که با قند میوه (فروکتوز) شیرین شدهاند، سطح اسید اوریک را افزایش میدهد. مصرف الکل، به ویژه آبجو هم تاثیر مشابهی خواهد داشت.
- چاقی: اگر اضافه وزن دارید، بدن اسید اوریک بیشتری تولید میکند و کلیهها برای دفع آن کاری بیشتری انجام میدهند.
- مشکلات پزشکی: بعضی از بیماریها و شرایط خاص، خطر ابتلا به نقرس را افزایش میدهند. این موارد شامل فشار خون بالا و بیماریهای مزمن مانند دیابت، سندرم متابولیک و بیماریهای قلبی و کلیوی است.
- داروهای خاص: استفاده از دیورتیکهای تیازیدی که معمولاً برای درمان فشار خون بالا استفاده میشوند و آسپرین با دوز پایین میتواند سطح اسید اوریک را افزایش دهد. بهعلاوه، افرادی که عضو پیوندی دریافت میکنند از داروهایی استفاده میکنند که میتوانند باعث افزایش اسید اوریک شوند.
- سابقه خانوادگی نقرس: اگر سایر اعضای خانواده نقرس داشته باشند، به احتمال زیاد به این بیماری مبتلا خواهید شد.
- سن و جنسیت: نقرس در مردان بیشتر اتفاق میافتد، به این دلیل که معمولا زنان سطح اسید اوریک کمتری دارند. با این حال بعد از یائسگی، میزان اسید اوریک زنان به مردان نزدیک میشود. همچنین مردان به احتمال زیاد زودتر دچار نقرس میشوند (معمولا در سنین 30 تا 50 سالگی)، در حالی که زنان به طور کلی پس از یائسگی علائم و نشانههایی از آن را پیدا میکنند.
- جراحی یا ضربه: تجربه جراحی یا ضربه با افزایش خطر ابتلا به حمله نقرس همراه است.
بیشتر بخوانید: بیماری پمفیگوس چیست؟
بیشتر بدانید: کاربرد قرص سلکوکسیب چیست؟
عوارض نقرس
افراد مبتلا به نقرس ممکن است مشکلات شدیدتری را تجربه کنند، از جمله:
- نقرس بازگشتی: بعضی از افراد پس از درمان دیگر هرگز علائم و نشانههای نقرس را تجربه نمیکنند. اما بعضی دیگر ممکن است هر سال چند بار با علائم آن مواجه شوند. داروها میتوانند از بروز حمله نقرس در افراد مبتلا به نقرس بازگشتی جلوگیری کنند. در صورت عدم درمان، نقرس باعث فرسایش و تخریب مفصل میشود.
- نقرس پیشرفته: نقرس درمان نشده ممکن است باعث رسوب کریستالهای اورات در زیر پوست، در گرههایی به نام توفی (TOE-fie)، شود. توفی میتواند در مناطق مختلفی مانند انگشتها، دستها، پاها، آرنج یا تاندون آشیل در پشت مچ پا ایجاد شود. این عارضه معمولا دردناک نیست، اما در حملات نقرس ممکن است متورم و حساس شود.
- سنگ کلیه:کریستالهای اورات میتوانند در مجاری ادراری افراد مبتلا به نقرس جمع شده و باعث ایجاد سنگ کلیه شوند. مصرف دارو میتواند به کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه کمک کند.
بیشتر بخوانید: برای پوکی استخوان چی خوبه
پیشگیری از علائم نقرس
در دورههای عاری از علائم، ممکن است دستورالعملهای غذایی به محافظت در برابر حملات این بیماری در آینده کمک کنند. در ادامه بعضی از این دستورالعملها را بررسی میکنیم:
- مصرف مایعات فراوان: آب زیاد بنوشید و تعداد نوشیدنیهای شیرین را محدود کنید، به ویژه آنهایی که با شربت با فروکتوز بالا شیرین میشوند.
- محدودیت مصرف الکل: با پزشک در مورد راههای ترک الکل صحبت کنید. شواهد جدید نشان میدهد که آبجو به ویژه در مردان احتمال بروز علائم این بیماری را افزایش میدهد.
- دریافت پروتئین مورد نیاز بدن از محصولات لبنی کم چرب: در حقیقت، محصولات لبنی کم چرب ممکن است یک اثر محافظتی در برابر این بیماری داشته باشند، بنابراین بهترین منبع پروتئین هستند.
بیشتر بدانید: پلی میالژیا روماتیکا چیست؟
بیشتر بخوانید: علائم روماتیسم خونی چیست؟
- محدودیت مصرف گوشت، ماهی و مرغ: همواره توجه داشته باشید که چه نوع و چه مقدار از این مواد غذایی را مصرف میکنید، چون در غیر این صورت مشکلاتی را برای شما ایجاد میکنند.
- حفظ وزن مطلوب بدن: خوراکیهایی را انتخاب کنید که به حفظ وزن کمک کنند. کاهش وزن ممکن است سطح اسید اوریک را در بدن پایین بیاورد. اما از رژیمهای بسیار سخت یا کاهش وزن سریع خودداری کنید، چون میتوانند به طور موقت سطح اسید اوریک را افزایش دهند.
بیشتر بخوانید: علائم روماتیسم
تشخیص بیماری نقرس
آزمایشهای زیادی برای کمک به تشخیص نقرس وجود دارند. این آزمایشها که معمولا توسط بهترین پزشک روماتیسم توصیه میشوند، عبارتند از:
- آزمایش مایعات مفصل: پزشک از سوزن برای برداشتن مایعات از مفصل آسیب دیده استفاده میکند. هنگام بررسی مایعات در زیر میکروسکوپ، ممکن است کریستالهای اورات قابل مشاهده باشند.
- آزمایش خون: پزشک آزمایش خون را برای اندازهگیری میزان اسید اوریک و کراتینین در خون توصیه میکند. نتیجه آزمایش خون میتواند گمراهکننده باشد. بعضی از افراد سطح اسید اوریک بالا دارند، اما هرگز این بیماری را تجربه نمیکنند و بعضی از افراد علائم و نشانههای این بیماری را دارند، اما سطح اسید اوریک در خون آنها غیرعادی نیست.
بیشتر بخوانید: آزمایش تراکم استخوان
- تصویربرداری با اشعه ایکس: عکسبرداری با اشعه ایکس میتواند برای رد سایر دلایل التهاب مفصل مفید باشد.
- سونوگرافی: سونوگرافی میتواند کریستالهای اورات را در یک مفصل یا توفی تشخیص دهد. این روش در اروپا بیشتر از ایالات متحده مورد استفاده قرار میگیرد.
- توموگرافی کامپیوتری با انرژی دوگانه (DECT): این نوع تصویربرداری میتواند وجود کریستالهای اورات را در مفصل تشخیص دهد. این آزمایش به دلیل هزینه بالا معمولا به طور روتین استفاده نمیشود و به طور گسترده در دسترس نیست.
بیشتر بدانید: شایع ترین بیماری های روماتیسمی
درمان بیماری نقرس
هیچ راهی برای درمان دائمی این بیماری مچ پا، انگشت پا و سایر مفاصل بدن وجود ندارد، اما معمولا با دارو درمانی میتوان علائم آن را کنترل کرد. اینکه شما و دکتر روماتولوژیست چه داروهایی را انتخاب میکنید، به وضعیت سلامتی و ترجیحات شخصی شما بستگی دارد. از داروهای نقرس میتوان برای درمان حملات حاد و جلوگیری از حملات بعدی استفاده کرد. داروها میتوانند خطر ابتلا به عوارض نقرس مانند ایجاد توفی حاصل از رسوبات کریستال اورات را هم کاهش دهند.
داروهایی که برای درمان حملات حاد این بیماری و جلوگیری از حملات بعدی مورد استفاده قرار میگیرند، عبارتند از:
- داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs): NSAIDs شامل گزینههای بدون نسخه مانند ایبوپروفن و ناپروکسن سدیم و همچنین داروهای تجویزی با قدرت بیشتر مانند ایندومتاسین و سلکوکسیب هستند. ممکن است پزشک برای جلوگیری از حمله حاد دوز بیشتری تجویز کند، اما به تدریج باید از مصرف آن کاسته شود. NSAIDsمعمولا با خطر درد، خونریزی و زخم معده همراه هستند.
بیشتر بخوانید: بیماری لوپوس
- کلشیسین: پزشک ممکن است کلشیسین را به عنوان قرص نقرس برای شما تجویز کند. کلشیسین یک داروی ضدالتهاب است که به طور موثر درد نقرس را کاهش میدهد. اثربخشی این دارو میتواند با عوارض جانبی مانند حالت تهوع، استفراغ و اسهال خنثی شود (به خصوص در دوزهای بالا). بعد از برطرف شدن حمله حاد نقرس، دوز کمی از کلشیسین میتواند برای جلوگیری از حملات آینده موثر واقع شود.
- کورتیکواستروئیدها: داروهای کورتیکواستروئید، مانند پردنیزون، میتوانند با کاهش التهاب و درد به درمان نقرس پا و نقرس سایر نقاط بدن کمک کنند. کورتیکواستروئیدها به صورت قرص هستند یا به مفصل تزریق میشوند. کورتیکواستروئیدها معمولا فقط در افرادی که نقرس دارند و نمی توانند NSAIDs یا کلشی سین مصرف کنند، استفاده میشوند. عوارض جانبی کورتیکواستروئیدها عبارتند از: تغییرات خلقی، افزایش قند خون و افزایش فشار خون.
دارو درمانی برای جلوگیری از عوارض نقرس
اگر سالانه چند حمله این بیماری را تجربه میکنید یا تعداد آنها کم ولی بسیار دردناک است، ممکن است پزشک برای کاهش خطر ابتلا به عوارض مربوط به نقرس دارو تجویز کند. اگر قبلا شواهدی از آسیب نقرس در عکس اشعه ایکس مفصل داشتهاید یا به توفی، بیماری مزمن کلیه یا سنگ کلیه مبتلا هستید، ممکن است برای کاهش سطح اسید اوریک در بدن دارو دریافت کنید. این گزینهها عبارتند از:
بیشتر بخوانید: علائم بیماری روماتولوژی چیست
- داروهایی که تولید اسید اوریک را مهار میکنند: داروهایی به نام بازدارندههای گزانتین اکسیداز (XOI)، از جمله آلوپورینول (آلوپریم، لوپورین و زیلوپریم) و فبوکوستات (یولوریک)، میزان اسید اوریک بدن را محدود میکنند. در نتیجه، سطح اسید اوریک خون و خطر ابتلا به این بیماری کاهش مییابد. از عوارض جانبی آلوپورینول میتوان به تب، بثورات پوستی، هپاتیت و مشکلات کلیوی و از عوارض جانبی فبوکوستات میتوان به بثورات پوستی، حالت تهوع، کاهش عملکرد کبد و افزایش خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی اشاره کرد.
- داروهایی که دفع اسید اوریک را بهبود میبخشند: داروهایی مانند پروبنسید به بهبود توانایی کلیه ها در حذف اسید اوریک از بدن کمک میکنند. عوارض جانبی شامل بثورات پوستی، درد معده و سنگ کلیه است.
بیشتر بخوانید: خطرناکترین نوع روماتیسم
اصلاح سبک زندگی و درمانهای خانگی برای کنترل علائم نقرس
دارو درمانی اغلب موثرترین روش برای درمان سریع این بیماری حاد است و میتواند از حملات مکرر آن جلوگیری کند. با این حال، ایجاد بعضی تغییرات در سبک زندگی هم مهم است:
- محدود کردن نوشیدنیهای الکلی و نوشیدنیهای شیرین شده با قند میوه (فروکتوز): در عوض، مقدار زیادی نوشیدنی غیرالکلی به ویژه آب بنوشید.
- محدود کردن مصرف غذاهای سرشار از پورین: گوشت قرمز، امعاء و احشاء و غذاهای دریایی سرشار از پورین هستند.
- ورزش منظم و کاهش وزن: حفظ وزن سالم خطر ابتلا به نقرس را کاهش میدهد.
بیشتر بخوانید: درمان پوکی استخوان و درد مفاصل
سوالات متداول
این بیماری یک نوع آرتریت است. آرتریت که شامل طیف گستردهای از بیماریها است، مفاصل را تحت تاثیر قرار میدهد. بعضی از اشکال آرتریت باعث التهاب مفاصل میشوند، در حالی که بعضی دیگر اینطور نیستند. این بیماری شکل رایج آرتریت التهابی است که به دلیل افزایش اسید اوریک رخ میدهد و باعث درد و تورم یک یا چند مفصل میشود.
این بیماری در مردان شایعتر از زنان است. چاقی، سابقه خانوادگی نقرس، دیابت، پرفشاری خون و همچنین مصرف زیاد پروتئین حیوانی و الکل احتمال ابتلا به آن را افزایش میدهد.
بعضی از افراد به طور مکرر حملات این بیماری را تجربه میکنند، در حالی که در بعضی از بیماران ممکن است بین هر حمله چند سال فاصله وجود داشته باشد. اگر نقرس درمان نشود، حملات بیشتر و طولانیتر میشوند. حملات نقرس میتوانند بارها و بارها در یک مفصل اتفاق بیفتند یا مفاصل مختلف را تحت تاثیر قرار دهند.
این بیماری به طور مستقیم باعث مرگ نمیشود؛ اما در صورت درمان نشدن میتواند به عوارض تهدیدکننده حیات منجر شود. چرا که خطر ابتلا به نارسایی قلبی، حمله قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع 2 و بیماری کلیوی را افزایش میدهد.
بیشتر بخوانید: انواع بیماریهای روماتیسمی
کلام پایانی درباره نقرس
شما عزیزان برای کسب اطلاعات در مورد علائم این بیماری و راههای کنترل آن میتوانید از راهنماییهای متخصص آنلاین روماتولوژی استفاده کنید. البته برای دریافت این راهنماییها لزومی ندارد که صبر کنید تا در زمان ممکن مراقبتهای درمانی مورد نیاز خود را به دست آورید؛ بلکه میتوانید آن را در یک چشم برهم زدن به صورت آنلاین از طریق درمانکده انجام دهید.
تیم درمانکده پس از بررسی نیازهای بیماران و پزشکان مختلف، لیست بهترین دکتر روماتولوژی را در سایت خود فراهم کرده است. برای انتخاب پزشک مورد نظر خود بدون نیاز به مراجعه حضوری و تماس با مطب، میتوانید برای دریافت نوبت به لیست بهترین پزشکان مراجعه کرده و با توجه به اولین نوبت خالی پزشک، نظرات بیماران، تلفن مطب و آدرس مطب، نوبت خود را به صورت آنلاین رزرو کنید.
منبع: mayoclinic
سلام اگه لطف میکنی میتونی بگی چکار کنیم ک درد رو احساس نکنیم
سلام خاکشیر صبحها بخور
من حدودا 20سال قبل انگشتهای شصت دستم سه سال تموم تا نمیشد ودرد داشت وقتی کار میکردم خیلی بدترمیشد.دکترم فقط قرص موبیک خارجی داد، پرهیز از گوشت قرمز که من خیلی کم گوشت میخوردم اونموقعها.ولی دکتر گیاهی بمن گفت گوشت قرمزفقط هفته ای دوباربخور،
ولی فقط گوسفند، گاو و گوساله مطلقانخور.وآب کرفس مرتب روزی یک لیوان یا سه استکان کوچک صبح و ظهر وشب بخوراگر یادت میره سه وعده را.روزی یک لیوان بخور. وهفته ای دوبارم دمکرده آلبالو تازه نبود.فریزر شده یا خشک بخور، خوردم بعداز 5ماعی مرتب خوردم رفتم دکترطب نوین گفت معجزه شده چیکار کردی گفت اگر دوباره شروع شد ادامه فقط همین وبده برای اینکه بعضی ها آب کرفس دوست ندارند میتونندکمی آب سیب یا آبهویج قاطیش کنند تا بتوانند مزه شو تحمل کنند
نقرس دارم اولین بار ۱۳ به در عید بهم حمله کرد ۱۰ روز منو خونه نشین کرد بعد ۷ ماه اواخر آبان به پای راست حمله کرده از ناحیه مچ منو خونه نشین کرده چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی بکنید چند بار همون قسمتو حجامت کردم زیاد تاثیر نداشته درد وحشتناکی دارم
سلام خانم دکتر من از ماه شهریور تا حالا خیلی مچ پام درد مکنه الان س هفته بیشتر شده ک نمیتونم راه برم درمانش چیه بیماری نقرس است آیا چکارکنم
سلام چندبار این اتفاق برای من افتاده و گاهی تا یکماه ادامه داشته درد مفاصل رو عرض میکنم
ولی در کل نگرانم حدود ۱۰ کیلو اضافه وزن دارم و مصرف الکل لطفا راهنمایی بفرمائید. متشکرم
سلام بنده در انگشت شست پای چپ درد شدید و قرمزی جزیی دارم لطفا راهنمایی و دارویی برا تسکین و درمان بفرمایید
بسیار عالی بود
سلام من بهنام هستم از اول سال 1402 با قرمزی والتهاب شصت پای چپ به دکتر مراجعه کردم با انجام آزمایش اسید اوریک بیماری نقرس تشخیص دادند قرص فبوکسات(فبیکس 40) تجویز کردند ولی هیچ تاثیری ندارد تا الان حدود 7 بسته قرص سه تایی مصرف کرده ام و طی این مدت بیش از 10 بار حمله در مچ پا ،شصت پا ومخصوصا زانوی چپ با ورم و درد زیاد داشته ام هیچ درمانی ندارد دکترم را تغییر دادم فوق تخصص روماتولوژی ایشان هم همین تجویز و همین قرص دادند در حال حاضر بعد مصرف مرتب روزی یک قرص دوماه قرص فبیکس 40 دوباره شصت پام درد دارد کلا ناامید شده ام اگر راهنمایی دارید لطف بفرمایید.
به دکتر نفرولوژی مراجعه کنید
سلام تغذیه خیلی مهمه، شیرینجات، یعنی بیسکوبیت کیک شکلات هرآنچه با شکروقندوفروکتوز، روزی 8لیوان آب، دوری ازالکل، والبته آبجوبسیاربده، حبوبات، گوشت قرمز،روغنهای خوراکی بد،وهمچنین دنبه، غذاهای چرب، نان سفید، قرصهای پشگیری اسیداوریک زمان احساس حملحه کلشیپسین ودکتر روماتولوژی حتما پشگیری ازحمله با تغذیه مناسب، اگربتونی زیرنظرپزشک حتما فستینگو انجام بدی، من یک نقرسی هستم.
سلام من شصت پیام خیلی درد میکرد رفتم دکتر کلی آزمایش دادم لمن گفتن تب مالت داری ولی من بااستفاده از گوگل متوجه شدم علایم نقرس هست ولی خوب نشدم الان فکر میکنم پام فشرده شده و راه میرم اذیت میشم ممکنه راهنمایی کنید؟در ضمن بیماری دیابت، قلب بزرگ و چربی خون و اضافه وزن دارم که دارو مصرف میکنم.ممنون از شما
سلام
تقريبا ٢ ماه پيش خون ريزي معد كردم و يك هفته بستري بود و درحين اين يك هفته سه بار تزريق خون داشتم
و بهشون هم گفته بودم نقرس دارم
ولي اون موقع علامي نداشتم
هم ورزش ميكردم بطور دقيق تا قبله خون ريزي كه تا الان گذاشتم كنار
واز٧ روز بعد ار بيمارستان در گير حمله نقرسي شدم تا حال
وقط امپول مسكن ميزنم بخاطر معدم ممنون از شما
سلام من بیماری نقرس دارم در اصفهان بهترین متخصص ای بیماری را معرفی کنید
سلام من شاهرخ هستم سه روز پیش دچار درد شدید در قسمت پای راست در ناحیه انگشت شست پا و سینه پا گردیدم که همراه با تورم شدید وقرمزی پوست بود به پزشک مراجعه کردم تشخیص نقرس داد در آزمایش اسید اوریک در حد نرمال بود با آزمایش مجدد نیز نرمال بود دلیلش چی میتونه باشه. ممنون از پاسختان
دقیقا مثل من
سلام خسته نباشید من هفته پیش ازمایش دادم دکتر گفتن نقرس دارم ارثی نداریم پاهام یا شصت پا ورم نداره قرمز هم نیست سه چهار روزه فقط وقتی میخوام از جام بلند بشم درد شدیدی پاهام داره گوشت قرمز یا قوه نوشیدنی الکلی هم استفاده نمیکنم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام من دکتر رفتم به علت درد شدید انگشت پای راست بعد از کلی درد کشیدن وافتادن ناخن حالا انگشت پای چپم درد شدیدی گرفت که بعد یه هفته که خوب نشد یه بار که درد شدید گرفت انگشت پاهام روفشار دادم که اروم بشه اونقدر چرک زردو سبز بیرون ریخت ککه ترسیدم علت اون چی بود انگشتم هم از گوشت نصفش جدا بودکندم ایا دوباره چرک میکنه
سلام . من پای راستم از پشت زانو بطرف پاین درد دار وپشت یکی از دست هام شست پام هم گاهیدرد دارولی نه قرمز میشه نه تورم دار معمولی هست هیچگونه ورمی هم ندار ایا نقرس هست ..متشکرم .
مشکل من مثل مشکل آقای زارع هست .
سلام بنده نزدیک یک ماه پای چپم پشت زانوم متورم و درد ناک وقتی خم میکنم حس کشیدگی بالا زانو اذیت میکنه و سفت و متورم شده زانوم را زیر کرسی گرم کردم که کمی نرم بشه اما کلا متورم شده و بدتر شدم ایا من نقرس دارم ؟
در صورت التهاب پا آب سرد خوب هست یا آب با پوزش از شما هر کسی که الکل زیاد مصرف میکنه حتما درگیره
من خشکی وازن دارم با اینکه دلم میخواد با طرفم رابطه داشتهدباشم ولی خشک هست و این همیشه باعث ناراحتی همسرم میشه
نی نی سایت مطرح فرمایید
با سلام و تشکر از مطالب مفیدتون.کراتنین و اسید اوریک من کمی اما برای سالهاست که بالاتر از نرماله و در ایکس زی در انگشت شست پام توفی دیده نیشه ولی من هیچگونه دردی ندارم.ایا نقرس داذم و چه باید بکنم؟ سپاس از شما
آیا نقرس یک بیماری عفونی به حساب می آید؟
آیا با حجامت قسمت متورم دردآور درمان میشود
زالو درمانی کنید
سلام رادیو تراپی چطوری ممکنه منجر به نقرس بشه؟لطفا پاسخ بدید
سلام و خسته نباشید، همسرم مدتیه ک داخل سر و. گوشش صدا میده و سرو صدا ها روز ب روز بیشتر شده و اذیتش میکنن ممکنه نقرس داشته باشه تو روخدا کمک کنید
سلام خیر
بگید حجامت سر انجام بده
سردی جات نخوره
به پزشک سنتی مراجعه کنه
من اصلا شست پاسم درد نگرفته داخل دست و پاهایم میسوزد مچ دستها و ساق پاها .خونم چک کردم اسید اوریک ۸و نیم داشتم
سلام بنده اقایی هستم ۲۳ ساله علائم هایی که گفتین توی سایت بنده دارم احتمال داره تو این سن نقرس گرفته باشم؟؟
سلام
من سالهاست که دجار درد شدید شصت پا هستم خیلی دردناک هست وقتی هم راه زیادمیروم بیشترمیشه و ناخن شصت م کبود میشه ومیفته.
ایا مربوط به نقرس هست؟
سلام کفش تنگ می پوشین و ناخن همیشه در معرض فشار از طرف کفش هست واین باعث خون مردگی و نهایتا افتادن ناخن میشه
لالل
سلام ایرج هستم۵۳ ساله اصفهان مدتی مفاصل انگشتهای دست و پام ورم کرده ازمایش اسیداوریک دادم نرمال بوده به نظر شما مشکل چیه ؟
باسلام من نقرس دارم وشدیدهم است . من در خارج هستم ومتاسفانه یک دارو خوب به من نمیدن که اینقدر من اذیت نشم لطفآ اکر نام داروی که میشناسید برایم بفرستید تا اینجا من بتوانم تهیه کنم با تشکر. درضمن من آدرس شهر راشیراز میزنم مرسی از راهنمایی شما
سلام امیر جان.درمان نقرس در دو فاز حمله و پیش گیری کننده انجام میشه.در حمله کلشیسین و به صورت دائم آلوپورینول داروی انتخابیه اما بهتره از مصرف سر خود این داروها خودداری کنید.اگر خارج از ایران هستید میتونید از مشاورهی آنلاین با فوق تخصص روماتولوژی درمانکده استفاده کنید و توسط متخصص به طور دقیق ارزیابی شید.امیدوارم همیشه سلامت باشید.
پسرم15سالشه هروقت گوشت قرمز مثل گاو گوساله میخوره کهیر میزنه خارش شدید میگیره احساس خفگی و گرگرفتگی میکنه حتما باید آمپول بزنه تا خوب بشه. گوشت گوسفند هم باعث معده دردش میشه. به نظرتون نقرس داره یا حساسیت غذاییه؟ درمانش چی هست ممنون میشم جواب بدین.
انسان گیاهخوار هستش لطفا مطالعه کنین بیشتر و اجساد حیوانات رو به زور به خورد کودکی که وارد این دنیای پر از تناقض کردید نکنین ،نکنین♂️
لطفا موضوعی که ربطی به بحث نداره مطرح نکرده و گه خوری نکنید
با تشکر
درودبرشما بنده ۳سال پیش ازساختمان سقوط کردم،سمت چپ بدنم ازکمر تاسر انگشتان پا استخوانها خورد شدن وپلاتین میباشد،وازسال پیش انگشتان دستم کبود وسرخ میشود وگاهی انگشتانم قفل میکند مخصوصا انگشت اشاره وهمراه بادرد است و دکتر احتمال اینکه یکی از اعصاب دست قطع باشه میدادن که در بررسی پیدا نمیکردن
احتمالا انگشت ماشه ای شدین ارتوپد برین
۸ماه که ترک مواد مخدر داشتم،اما الان مچ پا مچ دست،کمر،بین دوکتفم مهره کمر،درد شدید دارم سرکارم نمیتونم بروم،چون سرپا نمیتونم،زیاد بایستم کمی اۻافه وزن هم دارم.
با سلام. مادرم ۶۹ سالشه چند سال پیش سابقه بیماری رماتیسم داشته. اواخر بهتر شده و تو آخرین آزمایش خون نشانه ای از این بیماری دیده نشده . اسید اوریک خونش هم بالا نیست فشارخونش هم پائینه . دیابت و چربی خون هم نداره . منتها تو آزمایش خون التهاب بالا داره. کم خونی هم داره. اما پوکی استخوان شدید داره. دکتر براش داروهای کلسیم و استخوانسازی تجویز کرده یک سال و نیم هست مصرف کرده استخوان ستون فقراتش ترمیم شده . اما استخوان لگن همچنان پوکی داره. چندین ماه یکبار انگشتان دستش درد لحظه ای درد میگیره و بعد ده دقیقه ای خوب میشه. آیا این حالت نشانه نقرس هست
سلام ببخشید اسم دکتری که مادرتون رفته چیه من روماتیسم دارم
آیا نقرس درمان داره یا نه؟
سلام محمدرضا جان.بله داروی خط اول درمان نقرس آلوپورینول هست که با مهار آنزیم گزانتین اکسیداز باعث کاهش اسید اوریک بدن میشه.البته در کنار دارو باید رژیم غذایی هم رعایت شه و حتما باید به تجویز پزشک مصرف شه.درین باره میتونید از مشاورهی آنلاین با فوق تخصص روماتولوژی درمانکده استفاده کنید تا به طور کامل ویزیت شسد.امیدوارم همیشه سلامت باشید.
بنده با توجه به شروع اسید اوریک بالا در ۱۸ سالگی و مصرف ۵ ساله قرص آلوپورینول و کم نشدن حتی ۳ دهم از سطح اسید اوریک؛ عرض میکنم فقط و فقط رژیم غذایی میتونه سطح اسید اوریک رو پایین بیاره. بنده کلا تا ۴۲ سالگی فقط ۲ بار دچار درد و حمله شدم و بار اول با یک رژیم ۳ هفته ای موفق شدم اسید اوریک رو از ۹/۲ به ۶/۳ برسونم بدون مصرف قرص یا دارو. اما با پنج سال قرص و بدون رژیم هیچ تغییری ایجاد نشد.
درکل مصرف زیاد آب بهشدت موثر هستش.
سلام ببخشید میشه لطف کنید بگید رژیم غذایی که استفاده کردید چی بوده ؟
گوشت مصرف نکنید
سلام
بند اول انگشتان دست و پا ها از بعد ظهر شروع به درد میکند و آزمایش fana هم دادم منفی بوده ولی این درد ها اذیتم میکند راهنمایی میفرمایید ؟
با درود فراوان
بنده چند سالی است که نقرس دارم و انگشت پام به شدت کریستالی شده و در پوشیدن کفش دچار مشکل میباشم میخاستم بدونم آیا این ضایعه را میشه با جراحی ورداشت یا خیر
سلام
روز بخیر
من 3 هفته ست روی پای چپم درد می کنه و ورم شدید داره آزمایش خون دادم اسید اوریکم پایین بود عکس انداختم گفتیم شاید ضربه خورده که هیچی نبود از شریان های پام سونوگرافی کردم برای لخته خون و… که اونم هیچی نبود دکتر بهم سفالکسین و دیکلوفناک داد 2 هفته خوردم یکم بهتر شد تا اینکه قرص هام تموم شد دوباره به همون شدت اول درد و تورمش برگشت به نظرتون چیه ؟
این احتمالا تحقیق احمقانه ای هستش
کله سایتو مینویسم بعدش 4 بیماری مفصلی دیگه
سلام من الان حدود یک سال هست درد در مچ پا ی چپ یا رباط پشت پا دارم رباط آشیل. امروزم درد در ساق پای راست اومده .و ……
ممکنه خار پاشنه باشه،خواهرم اینطوری بود
سلام محمدرضا جان؛
اگر درد شما در مفاصل پا است، احتمال ابتلا به نقرس وجود دارد؛ اما، اگر درد شما در استخوان پا است، احتمال ابتلا به نقرس کمرنگتر میشود. پیشنهاد درمانکده این است که از ناحیهی درد خود اطمینان حاصل کنید؛ سپس، اگر درد مفصل دارید، مشاوره آنلاین روماتولوژی بگیرید و اگر درد استخوان دارید، مشاوره آنلاین ارتوپدی بگیرید. در ضمن، خوب است که مطلب «نقرس چیست؟» را بخوانید که سایر علائم نقرس را با علائم خود مقایسه کنید. این موضوع در تصمیمگیری برای ارتباط با متخصص مورد نظر به شما کمک میکند.
سلامت باشید و سلامت بمانید.
سلام
من علیرضا از مشهد
من وقتی دردشدید ازنقرسم عودت میکند مجبورمیشم از آمپولهای دگزا وکورتن استفاده کنم تا دردم فروکش کنه ممنون میشم راهنمایی کنید بجای این دو آمپول از چی استفاده کنم
سلام علیرضا جان.درمان خط اول حملات نقرس کلشیسینه اما برای جلوگیری از حملات بهتره به طور منظم از داروهای کنترل نقرس استفاده کنید که نیاز به نجویز پزشک داره.میتونید از درمانکده نوبت حضوری فوق تخصص روماتولوژی بگیرید و حضورا مراجعه کنید یا از مشاورهی آنلاین با فوق تخصص روماتولوژی استفاده کنید و برای جلوگیری از حملات باهاشون مشورت کنیدوامیدوارم همیشه سلامت باشید.
سلام.
من صبح که از خواب بلند میشم درد مفاصل انگشت دست دارم و بند بند انگشتان دستم درد میکنه لطفا راهنمایی کنید
سلام محمدجان.درد و خشکی صبحگاهی که بیشتر از نیم ساعت طول بکشه و با انجام فعالیت کمتر شه نشانهای از مشکلات روماتولوژیه.لازمه که از متخصص روماتولوژی نوبت بگیری و حضوری معاینه شی.امیدوارم همیشه سلامت باشی
سلام
منم ابتدا همین طور بودم. با درد در شست پاهام رفتم آزمایش دادم، که دکتر گفت نقرس داری
درد شدید سینه پا دارم بطوریکه نمیتونم رو پام وزن بگیرم و روز بروز بیشتر میشه…عکس رادبولوژی و سنوگرافی کردم چیزی نشون نداده…بشددت درد دارم و این درد تا مچ پام هم کشیده میشه
سلام حسین جان.اگر بررسیهای تصویربرداری چیزی نشون نداده مشکل میتونه خودایمنی و مربوط به روماتولوژی باشه.پیشنهاد میکنم نوبت حضوری فوق تخصص روماتولوژی بگیرید و حضورا ویزیت شید.
باسلام من دوماه هست که درد درتمام انگشتان دستم حس میکنم بطوری که بسختی خم میشن کلسترول بالا دارم با فشار خون آیا این نشانه نقرس هم هست ؟
سلام سحر جان؛
مشکلات پزشکی مانند فشار خون بالا موجب ایجاد نقرس است؛ بنابراین، اگر علائم نقرس مانند درد در مفاصل به خصوص مفاصل انگشتان را دارید، احتمال ابتلا به نقرس بسیار زیاد است. خوب است که برای اطمینان از این تشخیص با یک پزشک روماتولوژی مشورت کنید که در صورت نیاز آزمایشهای لازم را بدهید. پیشنهاد درمانکده این است که اگر ساکن شهرهای بزرگ ایران هستید، از خدمات نوبتدهی آنلاین مطب متخصص روماتولوژی استفاده کنید؛ وگرنه، از خدمات مشاوره آنلاین متخصص روماتولوژی استفاده کنید.
سلامت باشید.
سلام شب بخیر ببخشید من نزدیک یکماه هست که پنجه پاهام بدجوری درد میگیره رفتم دکتر میگه چربی خونت بالاست ولی من پنجه پاهام استخوانش درد میکنه؟
سلام..ویتامین cدر درمان نقرس مفیده..یا مضر؟؟ ممنون میشم اگر از صحت گفته تون مطمئن باشید
با سلام مطالب بسیار عالی بود صرفا جهت کاهش درد یا مداوای داعم رعایت مصرف غذای روزمره و محدود کردن غذای پر چرب علی الخصوص شرینیجات ومصرف اصولی سرکه سیب خانگی به عزیزان خیلی کمک میکنه مارو هم دعا کنید جواب گرفتید
درمان نقرس با سماق.حتما امتحان کنید عااالیه
واقعا اینطوره
یه قاشق سماغ قرمز رو داخل آب جوش بریزید و مثل دمنوش اجازه بدید که دم بکشه مثلاً یه نلبکی روش بزارید
بعد از حدودا نیم ساعت آب رو بخورید
خوردنش یه مقدار سخته چون ترشه ولی اثری تو پایین آوردن نقرس داره که هیچ دارویی نداره فقط دقت کنید سماغی که میخرید واقعا سماغ باشه
سماق عالیه
واقعا سماق عالیه برای نقرس
سلام وقت بخیر.یک ماه پیش پاشنه پام درد شدیدی گرفت که نمیتونستم راحت راه برم.بعد چند روز خوب شد فکر کردم خار پاشنه باشه.الان باز این درد به سراغم اومده ولی جاهای دیگه پاهام هستش.از جمله زیر پاهام ورو پاهام.کمی بغل پاهام متورم و قرمز هستش میشه لطفاً راهنمایی کنید.که باید چیکار کنم.ممنون میشم.
سلام مرکز درد اگه زیر شست ک کنار شست هست احتمال نقرس بالاست
سلام فهیمه جان؛
با توجه به علائمی که گفتهاید شامل درد مفاصل به همراه تورم امکان ابتلا به نقرس وجود دارد به خصوص که به صورت ناگهانی رخ داده است. پیشنهاد درمانکده این است که با یک متخصص روماتولوژی صحبت کنید که درمان خود را هر چه سریعتر شروع کنید. شاید بپرسید چرا؟ چون، گذر زمان موجب آسیب به مفاصل درگیر میشود تا حدی که ترمیمناپذیر میشود. در نتیجه، اگر ساکن شهرهای بزرگ هستید، از خدمات مراجعه حضوری پزشک روماتولوژی بهره ببرید؛ وگرنه، از خدمات مشاوره آنلاین پزشک روماتولوژی استفاده کنید.
سالم باشید و سالم بمانید.
سلام ناصر هستم
به نظر من درد نقرس بدترین درده
امیدوارم هیچ کس مبتلابه این درد نشه
چون من ۱۰ ساله از این درد رنج میبرم هر بار به یک مفصل حمله میکنه الان سرشونم درگیره وکاملا از کار انداخته منو . محتاج دعا
سلام قرص آلوپیرونول ۳۰۰ روزی یه دونه بعد از نهار بخور جواب می گیری
رصا هستم سن 63 سال بیش از 20 سال است دچار بیماری نقرس شده ام با مراجعه به پزشک تجویز کلشی سین هرشبی یکعدد وپرهیز از گوشت قرمز (کمتر مصرف میکنم) حالم خوب است. متاسفانه از10روز قبل مصرف گوشت قرمز بیشتر شده و2روز است که مفصل انگشت بزرگ پای چپم متورم شده درحال حاضرپرهیز کامل از گوشت قرمز و مصرف هر8ساعت یک کشی سین ونوشیدن آب را انجام میدهم. لطفا چنانچه پیشنهادی دارید بفرمائید. متشکرم
رصا هستم سن 63 سال بیش از 20 سال است دچار بیماری نقرس شده ام با مراجعه به پزشک تجویز کلشی سین هرشبی یکعدد وپرهیز از گوشت قرمز (کمتر مصرف میکنم) حالم خوب است. متاسفانه از10روز قبل مصرف گوشت قرمز بیشتر شده و2روز است که مفصل انگشت بزرگ پای چپم متورم شده درحال حاضرپرهیز کامل از گوشت قرمز و مصرف هر8ساعت یک کشی سین ونوشیدن آب را انجام میدهم. لطفا چنانچه پیشنهادی دارید بفرمائید. متشکرم
سلام دوستان در بالاتر اشاره کردن سماق دم کرده بهترین راه درمان هست
سلام خسته نباشید دوستان اگر از قسمت انگشت شصت پا احساس ناراحتی میکنی یا چندساله که نقرس داری بنده روشی میگم بهتون که خوب بشی و دیگه دردرو احساس نکنی ازبابت نقرسی که همه رو ترسوندن درمان داره وزود هم جواب میگیرین بر محمدوال محمد صلوات یا حسین.
سلام منم نقرس دارم الانم حدود 3 هفته نمیتونم راه برم میشه راهنمایی کنید درمانش چیه???
سلام سعید جان؛
درمان نقرس وابسته به میزان پیشروی بیماری نقرس شماست. اگر بیماری شما تا حدی حاد است که امکان راه رفتن را از شما سلب کرده است، باید درمان دارویی انجام شود؛ اما، دوزهای دارو باید به دست متخصص روماتولوژی پس از آزمایش مشخص شود. پیشنهاد درمانکده این است که یک نوبت دکتر آنلاین روماتولوژی بگیرید؛ سپس، در صورت امکان به صورت حضوری با او دیدار کنید. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع روشهای درمان نقرس مطلب «علائم نقرس؛ علل، تشخیص و درمان» را بخوانید؛ اما، حواستان باشد که به درمان خودسرانهی وضعیت خود نپردازید.
سلامت باشید.
سلام خسته نباشید بنده ۲۹ سالمه و الان ۴ باره که حمله نقرس انگشت شصت پا برام رخ داده و خیلی اعصابم بهم ریخته چون هنوز تو زندگیم به جایی نرسیدم که دچار این بیماری کوفتی شدم تازه میخواستم برم استخدام ارتش برای همین این حملات ناگهانی کمی منو ناراحت کرده اگه میشه لطفا راهنمایی کنید چکار کنم دیگه ابن حملات رخ نده بخدا دکتر رفتم از وقتی هم ابن حملات رخ داده و تشخیص دادن نقرسه کلا روحیم داغون شده همیشه هم غذاهای رژیمی میخورم و رعایت میکنم اما باز چند وقت پیش رخ داده و با دارو مهارش کردم نگرانم که نتونم با این وضعیت جایی استخدام بشم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید ؟
سلام دوست گرامی؛
نگرانی شما برای درمانکده قابل درک است؛ اما، باید بدانید که بیماری نقرس درمان دارد. در نتیجه، کافیست که درمان را به جای نگرانی جایگزین کنید. شما میتوانید در مورد رژیم غذایی خود با یک متخصص آنلاین روماتولوژی صحبت کنید؛ چون، شاید چیزی مصرف کنید که ندانید برایتان خوب نیست! در ضمن، خوب است که در کنار کنترل وضعیت جسم خود به کنترل وضعیت روح و روان خود بپردازید؛ مثلاً، یک نوبت مشاوره آنلاین دکتر روانشناس بگیرید که آرامش سابق خود را به دست آورید.
سلامت باشید و سلامت بمانید.
سلام تو را خدا بگید نقرق درمان داره
سلام زهرا جان.بله نقرس درمان داره و با رعایت رژیم غذایی و مصرف داروی مناسب به طور کامل کنترل میشه.میتونید نوبت حضوری متخصص روماتولوژی بگیرید یا از مشاورهی آنلاین با متخصص روماتولوژی درمانکده استفاده کنید.امیدوارم همیشه سلامت باشید.
الان کو؟
سلام.بطوره دیوانه کننده ای مچ پام دردگرفته.به هیچ عنوان نمیتونم راه برم.توراخدا کمکم کنیدچیکارش کنم
سلام سعید جان؛
شما معین نکردهاید که درد مچ پا به صورت مقطعی یا دائمی است. اگر درد شما حالت مقطعی دارد، احتمال ابتلا به نقرس وجود دارد که باید با پزشک آنلاین روماتولوژی مشورت کنید؛ اما، اگر درد شما حالت دائمی دارد، بهتر است که با یک پزشک آنلاین ارتوپدی گفتگو کنید.
سلامت باشید.
با سلام پدر من کشاورز هست وحدود۶۵ سال سن دارد چند وقتی هست مفصل پاهایش انگشت و انگشت شصت کامل درد دارد و خشک هس انگاری کم میاره وخسته هس
امکانش هست نقرس باشه قند هم داره
به خاطر کارش مجبور به پوشیدن چکمه هست
سلام محمدحسین جان؛
علائم پدر شما مانند درد مفصل انگشت پا احتمال ابتلا به نقرس را نشان میدهد به خصوص که همراه با بیماری قند است؛ چون، قند بالا یکی از علل ایجاد نقرس است. در نتیجه، پیشنهاد درمانکده پیگیری وضعیت سلامت پدرتان از طریق مشاوره آنلاین متخصص روماتولوژی است. خوب است بدانید که درمان به موقع نقرس بسیار مهم است؛ چون، اگر درمان به موقع انجام نشود، امکان ایجاد عوارض بدتر وجود دارد. در نتیجه، اگر ساکن شهرهای بزرگ هستید، یک نوبت حضوری پزشک روماتولوژی بگیرید؛ وگرنه، یک نوبت مشاوره آنلاین پزشک روماتولوژی بگیرید.
سالم و پایدار باشید.
سلام نقرس مفصل رادر گیر میکنه ممکنه شست پا ،مچ پا یا دست،مفصل کتف ویاهرمفصل دیگری باشد ،حجامت از قسمتی که درگیر شده برابیرون کشیدن کریستال های اوره وکاهش درد بسیار مفیده
سلام،من ۱۰ ساله نقرس دارم،هر سال بدتر سال پیش،ولی امسال فهمیدم هیچ چیزی برای من بدتر از پسته خوردن نقرس و تشدید نمیکنه،به هیچ عنوان پسته نخورید،چه کم،چه زیاد
سلام این دفعه دومه یک ما ه ونیم پیش پشت مچ پام خیلی درد گرفت ۲ الی۳هفته بعد خوب شد بازاالان خیلی شدید همونجا درد داره وانگشتم بهش بخوره شدید درد میگیره چکارکنم باتشکرازشما
سلام امیر جان؛
هر درد مفصلی نقرس نیست؛ اما، از آنجایی که درد شما رفت و برگشتی است، امکان ارتباط درد شما با نقرس وجود دارد. پیشنهاد درمانکده این است که برای تشخیص قطعی نقرس نوبت مشاوره آنلاین پزشک روماتولوژی بگیرید. در ضمن، شما میتوانید در صورتی که ساکن شهرهای بزرگ هستید، نوبت حضوری پزشک روماتولوژی کسب کنید.
سلامت باشید و سلامت بمانید.
سلام
من الان چند روزه انگشت شصت پام خیلی درد میکنه ولی فقط زمانی که راه میرم درد میگیره نه متورم شده نه قرمز و به جایی هم نخورده ممکنه بخاطر نقرس باشه ؟؟ولی دردش وقتی راه میرم خیلی زیاده
:سلام کفش مناسب بپوش
سلام پروانه جان؛
معمولاً، نقرس با درد انگشت شست پا آغاز میشود؛ اما، باید بدانید که هر دردی که در انگشت شست پا رخ دهد، نشانهی نقرس نیست. در حقیقت، تشخیص ارتباط درد انگشت پا با نقرس نیاز به نظر یک پزشک متخصص روماتولوژی دارد؛ بنابراین، پیشنهاد درمانکده این است که حتما با یک دکتر آنلاین روماتولوژی مشورت کنید. اگر مشکل درد انگشت پا به خاطر نقرس نبود، حتما یک نوبت دکتر آنلاین ارتوپدی بگیرید.
سلامت باشید.
سلام تو رو خدا هر که میتونه بهم کمک کنه چون هزینه دکتر ندارم واسه شکم خودمون موندیم چه برسه به دکتر درد پاشنه پا از چیه بی طاقتم کرده نزدیک یه سالی هست
خار پاشنه هست باید درشون بیترین:)
سلام دوست عزیز؛
درد پاشنه پا علل متفاوتی دارد؛ بنابراین، درمان هر نوع از درد پاشنه پا وابسته به علت آن است. گاهی اوقات نقرس علت درد پاشنه پا است؛ اما، تشخیص قطعی این موضوع حتما به نظر تخصصی متخصص روماتولوژی نیاز دارد. پیشنهاد درمانکده این است که از خدمات مشاوره آنلاین دکتر روماتولوژی استفاده کنید که مقرون به صرفه است.
سالم باشید.
سلام منم پاشنه پام درد میکرد رفتم کف پام رو حجامت کردم خوب شد
سلام من نزدیک دوسال که نقرس دارم هر موقع سراغم بیاد خیلی اذیت میشم حتما باید برم از اون ناحیه خون بدم تا خوب بشه به نظر شما خون دادن زیادی برام ضرر نداره چکار کنم چه قرصی بخورم ممنون میشم جواب بدین
سلام ؛ یعنی کلا باید گوشت گذاشت کنار
غذای خورشتی میشه خورد
سلام دوست عزیز؛
هر گونه گوشت دارای موادی است که موجب ایجاد اسید اوریک عامل نقرس در بدن میشود؛ بنابراین، تفاوتی ندارد که گوشت خورشت باشد یا نباشد. پیشنهاد درمانکده این است که برای کسب رژیم غذایی مناسب برای بیماریتان با یک دکتر روماتولوژی گفتگو کنید. شما میتوانید در صورتی که ساکن شهرهای بزرگ هستید، نوبت حضوری متخصص روماتولوژی بگیرید؛ وگرنه، نوبت مشاوره آنلاین متخصص روماتولوژی بگیرید.
سالم و پایدار باشید.
سلام دوست گرامی؛
درمان نقرس به طور معمول از طریق تجویز دارو به دست متخصص روماتولوژی انجام میشود؛ البته، باید آزمایشهایی پیش از تجویز دارو انجام شود که میزان آن نسبت به وضعیت بیماری شما باشد. خوب است بدانید که رعایت چند نکته در سبک زندگیتان تأثیر بسیار مفیدی در درمان نقرس دارد؛ مثلاً، محدودیت مصرف نوشیدنیهای الکلی، محدودیت مصرف غذاهای حاوی پورین و ورزش مداوم. پیشنهاد درمانکده این است که حتما با متخصص آنلاین روماتولوژی به جای درمانهای خودسرانهای مانند خون دادن مشورت کنید؛ همچنین، مطالب علمی مانند «درمان نقرس» را مطالعه کنید که اطلاعات خود را در مورد بیماریتان بالا ببرید.
سالم باشید و سالم بمانید.
سلام من 14ساله نقرس دارم اونم از نوع خیلی شدید بود اخرین باری دکتر رفتم 13سال پیش بود خدارو شکر تا بحال هیچ مشکلی نداشتم از طریق لیمو ترش تونستم باهاش کنار بیام کار وزحمت پزشکان ستودنی هست اما متاسفانه داروهای شیمیایی عوارضشون بیشتره بخاطر همین ازداروهای شیمیایی استفاده نکردم خداروشکر مشکلی هم ندارم
سلام میشه بگین برای درمان نقرس چجوری از لیمو ترش استفاده کردین؟
سلام چجوری لیمو استفاده کردین خداامواتتون رو بیامرزه پسرم خیلی عذاب میکشه میشه لطف کنید بگید
سلام ببخشید درد انگشتان دست مربوط به پوکی استخوان میشه یا نقرس؟؟؟
سلام علی جان؛
تشخیص نقرس با یک علامت مانند درد انگشت انجام نمیشود؛ بلکه، نیاز به آزمایشهایی مانند آزمایش مایع مفاصل، آزمایش خون، سونوگرافی یا … است که به دستور متخصص روماتولوژی انجام میشود. پیشنهاد درمانکده این است که یک نوبت مشاوره آنلاین با دکتر روماتولوژی بگیرید که علامت درد انگشتان شما در کنار سایر علائم بررسی شود؛ سپس، درمان شروع شود.
سلامت باشید.
مطالب مطرح شده بسیار مفید بود.
امیدوارم با رعایت نکات مطرح شده در این سایت در درمان ببماری موفق گردم.
البته با کمک پزشک.
من سالها با نقرس درگیر بودم ولی دو سالی هست با رژیم غذایی شکستش دادم بهترین راه نخوردن گوشت هست و غذاهای چرب و آبلیمو و آبغوره بعلت اسیدی بودنش فقط لیمو تازه خوبه و آب سرد اصلا در عوض آب گرم و آب کرفس و رعایت رژیم غذایی عالی هست هر وقت یه کم درد اومد سراغتون قرص الفن ایکس ۱۰۰ را بخورید سریع رفع میشه.
سلام ؛ اگه کسی نقرس داشته باشه تو رژیم غذایی که میگین باید خورشت باشه یا اینکه منظورتون گوشت کباب شده س
سلام سما جان؛
باید بدانید که اسید اوریک مهمترین عامل ایجاد نقرس در بدن است؛ اما، این موضوع چه ارتباطی به پرسش شما دارد؟ هر گونه گوشت حاوی پورین است. تجزیهی پورین موجب ایجاد اسید اوریک در بدن میشود. در نتیجه، مصرف هر گونه گوشت به هنگامی که مبتلا به نقرس هستید، منع است. پیشنهاد درمانکده این است که برای کسب اطلاعات دقیقتر در مورد رژیم غذایی مناسب با متخصص روماتولوژی صحبت کنید. شما میتوانید در صورتی که ساکن شهرهای بزرگ هستید، از خدمات نوبتدهی آنلاین مطب پزشک روماتولوژی استفاده کنید؛ وگرنه، از خدمات مشاوره آنلاین پزشک روماتولوژی استفاده کنید.
سالم و سلامت باشید.
منظورشون از قرص الفن ایکس همون دیکلوفناک ۱۰۰ هستش واقعا در سریعترین زمان ممکن دردشو ساکت میکنه ولی درمان نمیکنه
سلام/درد پاشنه پا هم به نقرس ربطی دارد؟
با سلام اگرچه تشخیص این درد با پزشک می باشد ولی درد پاشنه پا معمولا خار پاشنه می باشد، یکی از بهترین روشها برای درمان در تشتی آب ولرم بریزید تکه ای لوله آب(فلزی یا pvc) یا میله ای گرد را در داخل آن گذاشته و کف پا را برروی آن قرار دهید و با به جلو و عقب بردن پا برروی لوله سعی در غلطاندن آن نمایید. توصیه پزشک معالجم بود تجربه کردم و بسیار مفید
سلام دوست گرامی؛
یک علت درد کف پا میتواند نقرس باشد؛ اما، علل متفاوتی برای درد کف پا به خصوص پاشنه وجود دارد که بررسی آنها در اولویت است. در نتیجه، پیشنهاد درمانکده این است که یک نوبت دکتر آنلاین ارتوپدی بگیرید. اگر تشخیص به ارتباط نقرس با درد کف پا داده شد، یک نوبت دکتر آنلاین روماتولوژی بگیرید. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد علل درد کف پا مطلب «علت درد کف پا چیست؟» را بخوانید.
سلامت باشید.
مطالب شما مفید و خوب بود .
اما به اینمورد هم اگر اشاره می کردید بهتر بود :
مدت زمانهای حمله ی نقرسی و اینکه هر حمله نقرسی چه مدت طول خواهد کشید ؟
سلام محمودرضا جان؛
معمولاً، طول هر حملهی نقرس از ۷ تا ۱۴ روز بدون درمان ادامه دارد؛ اما، اگر درمان انجام شود، حدود ۳ روز ادامه مییابد. در ضمن، فاصلهی ۲ حملهی نقرس وابسته به همین موضوع درمان است. اگر شما تحت درمان نباشید، فاصلهی حملهی نقرس از چند ساعت شروع میشود؛ اما، اگر تحت درمان باشید، فاصلهی حملهي نقرس طولانی میشود تا به طور کامل قطع شود. پیشنهاد درمانکده این است که اگر علائم نقرس را تجربه میکنید، حتما برای درمان با دکتر آنلاین روماتولوژی مشورت کنید که حملههای نقرس کمتری را تجربه کنید؛ چون، این دردها عوارضی دارد که تحمل آنها پیشنهاد نمیشود.
سالم باشید.
سلام بخشید من چند هفته پیش انگشت کوچکم شکسته بود و درست شد و بعد از آن که راه رفتن انگشت شست پام درد کرد و آن درست شد و مچ پام الان درد می کنه و پشت مچ پاهم درد می کنه لطفا راهنمایی کنید
سلام
من مدتی است که شصت پای راست خود به خود درد میکنه و بعد از چند روز خوب میشه این مورد هر از چند ماه تکرار میشه و تازگی مچ و شصت دست راستم همینطور دوچار درد شدید شدم ضمناً بیماری پارکینسون دارم
سلام مسعود جان.دردهای مفصلی جنرال یعنی بیشتر از چند مفصل و مهاجر که از مفصلی به مفصل دیگهای منتقل میشه تظاهر بیماریهای روماتولوژیکه.به ویژه اگر درد با افزایش فعالیت کاهش پیدا کنه و صبحها بعد از خواب افزایش.برای این موضوع باید حتما نوبت حضوری فوق تخصص روماتولوژی بگیرید و حضورا مراجعه کنید یا از مشاورهی آنلاین با فوق تخصص روماتولوژی استفاده کنید .امیدوارم همیشه سلامت باشید.
سلام گوشت قرمز،مرغ،بوقلمون بیشتر ازهرچیزی برانقرس مضره،سماق،لیموترش تازه،انار ،کرفس مفیده ،اگه داروشیمیایی مصرف میکنید آلوپرینول ومداسین (گلشیسن)را شب همزمان بخورید نه جداومسکن ایندومتازین برابعضی وناپروکسین برابعضی دیگر اثرگذاره یعنی براافرادمختلف ممکن یکی از اونها اثر بگذاره
با سلام من هم مدتی درد هر دو پاشنه اذیتم میکرد که از عوارض دیابت پنهانی بود که ازش اطلاع نداشتم. لطفا در این مواقع حتما قند خونتان را مفصل آزمایش کنید مخصوصا قند سه ماهه که A1C بهش میگن
سلام درسته فقط سماق عالیه