وقتی سطح قند خون پایین باشد، هیپوگلیسمی نیاز به درمان فوری دارد.

13 نشانه افت قند خون یا هیپوگلیسمی چیست ؟

در انتظار بازبینی توسط تیم پزشکی درمانکده

هیپوگلیسمی شرایطی است که در آن سطح قند خون (گلوکز) پایین‌تر از حد طبیعی است. گلوکز منبع اصلی انرژی بدن است. علائم افزایش قند خون هشداری برای پیشگیری و درمان بیماری قند خون است و باید آن را جدی گرفت.

با درمانکده همراه باشید تا بدانید هیپوگلیسمی چیست و نشانه های هیپوگلیسمی چگونه خود را نشان می‌دهند. شما در این مطلب با علائم افت قند خون و درمان افت قند خون نیز آشنا می‌شوید.

در نظر داشته باشید یرای تشخیص علائم قند بالا و درمان سریع افت قند خون باید به پزشک و متخصص غدد مراجعه کنید. شما از طریق درمانکده می‌توانید از این پزشکان نوبت حضوری یا مشاوره آنلاین دریافت نمایید.

هیپوگلیسمی شرایطی است در آن گلوکز کم‌تر از حد طبیعی است.
هیپوگلیسمی شرایطی است در آن گلوکز کم‌تر از حد طبیعی است.

هیپوگلیسمی (افت قند خون) چیست؟

هیپوگلیسمی اغلب مربوط به درمان دیابت است. اما سایر داروها و شرایط مختلف (هر چند نادر) می‌تواند باعث افت قند خون در افرادی که مبتلا به دیابت نیستند، شود.

هیپوگلیسمی اغلب مربوط به درمان دیابت است.
هیپوگلیسمی اغلب مربوط به درمان دیابت است.

وقتی سطح قند خون پایین باشد، هیپوگلیسمی نیاز به درمان فوری دارد. برای بسیاری از افراد، قند خون ناشتا 70 میلی‌گرم در هر دسی‌لیتر (میلی‌گرم در لیتر)، یا 3.9 میلی‌لیتر در لیتر (میلی‌مول در لیتر) یا پایین‌تر، باید هشداری برای هیپوگلیسمی در نظر گرفته شود. اما این میزان برای شما ممکن است متفاوت باشد. از پزشک خود سؤال کنید.

درمان شامل بازگشت سریع قند خون به حالت عادی با غذاهای پر قند، نوشیدنی یا با داروها است. درمان طولانی مدت مستلزم شناسایی و معالجه علت هیپوگلیسمی است.

علائم افت قند خون و نشانه های هیپوگلیسمی چیست؟

اگر سطح قند خون خیلی پایین باشد، علائم افت قند خون می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

۱. ضربان قلب نامنظم یا سریع از نشانه های هیپوگلیسمی است.

۲. خستگی از علایم بیماری قند پایین و افت قند خون است.

۳. پوست رنگ پریده می‌تواند از علائم هیپوگلیسمی باشد.

۴. لرز نیز یکی از نشانه های پایین آمدن قند خون است.

۵. اضطراب یکی از علائم قند خون پایین است.

۶. تعریق نیز می‌تواند به بیماری قندخون مرتبط باشد

۷. گرسنگی

۸. تحریک پذیری

۹. سوزن سوزن شدن یا بی‌حسی لب، زبان یا گونه

هرچه هیپوگلیسمی بدتر شود، علائم زیر ظاهر می‌شود:

۱۰. گیجی، رفتار غیرطبیعی یا هر دو، مانند عدم توانایی در انجام کارهای روزمره

۱۱. اختلالات بینایی ، مانند تاری دید

۱۲. تشنج

۱۳. از دست دادن هوشیاری

چه زمانی برای درمان افت قند خون به پزشک فوق تخصص غدد مراجعه کنید

اگر:

• علائم هیپوگلیسمی را دارید و دیابت ندارید

• مبتلا به دیابت هستید و هیپوگلیسمی پاسخی به درمان نمی‌دهد، مانند نوشیدن آب یا نوشابه‌های معمولی، خوردن آب نبات یا مصرف قرص گلوکز

اگر علائم هیپوگلیسمی را دارید و دیابت ندارید، به پزشک مراجعه کنید.
اگر علائم هیپوگلیسمی را دارید و دیابت ندارید، به پزشک مراجعه کنید.

برای کسی که مبتلا به دیابت یا سابقه کم کاری قند خون است که علائم هیپوگلیسمی شدید دارد یا هوشیاری خود را از دست می‌دهد، به دنبال کمک فوری باشید.

علل افت قند خون چیست؟

هیپوگلیسمی وقتی اتفاق می‌افتد که سطح قند خون (گلوکز) پایین‌تر از حد طبیعی باشد. این اختلال دلایل مختلفی دارد. شایع‌ترین آن، عارضه جانبی داروهایی است که برای درمان دیابت استفاده می‌شود.

برای تشخیص علائم بیماری قند خون  و آنکه بدانید افت قند خون عصبی و هیپوگلیسمی چیست باید به متخصص غدد و متابولیسم مراجعه کنید. شما از طریق درمانکده می‌توانید از برترین پزشکان این حوزه، خدمات آنلاین یا حضوری دریافت کنید:

تنظیم قند خون

هنگام غذا خوردن، بدن کربوهیدرات‌ها را از طریق مواد غذایی (از جمله نان، برنج، ماکارونی، سبزیجات، میوه و محصولات لبنی) به مولکول‌های مختلف قند از جمله گلوکز تجزیه می‌کند.

قند اضافی در کبد و ماهیچه‌ها به صورت گلیکوژن ذخیره می‌شود.
قند اضافی در کبد و ماهیچه‌ها به صورت گلیکوژن ذخیره می‌شود.

گلوکز، منبع اصلی انرژی بدن، با کمک انسولین (هورمونی که توسط لوزالمعده ترشح می‌شود) وارد سلول‌های بیشتر بافت‌ها می‌شود. انسولین باعث می‌شود گلوکز وارد سلول‌ها شود و سوخت مورد نیاز سلول‌ها را تأمین کند. گلوکز اضافی در کبد و ماهیچه‌ها به صورت گلیکوژن ذخیره می‌شود.

اگر چندین ساعت غذا نخورده‌اید و قند خون کاهش یابد، هورمون دیگری از پانکراس به کبد هشدار می‌دهد تا گلیکوژن ذخیره شده را تجزیه و گلوکز را در جریان خون آزاد کند. این باعث می‌شود تا دوباره غذا بخورید و قند خون در حد طبیعی باقی بماند.

بدن توانایی ساخت گلوکز را نیز دارد. این روند به طور عمده در کبد و همچنین در کلیه‌ها نیز رخ می‌دهد.

اگر علائم بیماری قند را در خود مشاهده می‌کنید و یا می‌خواهید بدانید قند خون افراد سالم چگونه است و آیا افت قند خون باعث مرگ می شود می‌توانید از پزشک متخصص، خدمات مشاوره آنلاین یا حضوری بگیرید:

بیشتر بدانید: گلوکز چیست؟

دلایل احتمالی همراه با دیابت

اگر مبتلا به دیابت هستید، ممکن است بدن انسولین کافی تولید نکند (دیابت نوع 1) یا ممکن است نسبت به آن واکنش کمتری نشان دهد (دیابت نوع 2). در نتیجه، گلوکز تمایل به تجمع در جریان خون دارد و می‌تواند به سطح بالا و خطرناکی برسد. برای رفع این مشکل، ممکن است انسولین یا داروهای دیگری برای کاهش قند خون مصرف کنید.

اما انسولین زیاد یا داروهای دیابت دیگر ممکن است باعث شود سطح قند خون خیلی پایین بیاید و باعث هیپوگلیسمی شود. در صورتی که بعد از مصرف داروی دیابت کمتر از حد معمول غذا بخورید یا بیشتر از حد معمول ورزش کنید، ممکن است هیپوگلیسمی ایجاد شود.

برای شناخت علائم قند خون بالا و همچنین بررسی علائم بالا رفتن ناگهانی قند خون می‌توانید از خدمات آزمایش در محل درمانکده استفاده کنید:

علل احتمالی، بدون دیابت

کمبود قند خون در افراد فاقد دیابت خیلی شایع نیست. علل می تواند موارد زیر را شامل شود:

• داروها

مصرف داروی دیابت خوراکی شخص دیگری به طور تصادفی یک دلیل احتمالی هیپوگلیسمی است. سایر داروها می‌توانند باعث ایجاد هیپوگلیسمی بخصوص در کودکان یا در افراد مبتلا به نارسایی کلیه شوند. یک نمونه کینین (Qualaquin) است که برای درمان مالاریا استفاده می‌شود.

کمبود قند خون در افراد فاقد دیابت زیاد شایع نیست.
کمبود قند خون در افراد فاقد دیابت زیاد شایع نیست.

• نوشیدن زیاد الکل

نوشیدن زیاد و بدون خوردن (غذا) می‌تواند کبد را از انتشار گلوکز ذخیره شده به جریان خون منع کند و باعث هیپوگلیسمی شود.

• برخی از بیماری‌های بحرانی

بیماری‌های شدید کبدی مانند هپاتیت شدید یا سیروز می‌تواند باعث هیپوگلیسمی شوند. اختلالات کلیوی که عدم دفع کارآمد داروها را در پی دارد، به دلیل تجمع آن داروها می‌تواند بر میزان گلوکز تأثیر بگذارد.

برای بررسی علائم بالا بودن قند خون و یا پایین آمدن قند خون می‌‌توانید از خدمات آزمایش در محل استفاده کنید:

• گرسنگی طولانی مدت

همانطور که در اختلال خوردن بی‌اشتهایی عصبی رخ می‌دهد، در کاهش موادی که بدن برای ساخت گلوکز نیاز دارد، نقش دارد.

• تولید بیش از حد انسولین

یک تومور نادر لوزالمعده (انسولینوما) باعث تولید بیش از حد انسولین و در نتیجه هیپوگلیسمی می‌شود. سایر تومورها همچنین می توانند منجر به تولید بیش از حد مواد شبه انسولین شوند. بزرگ شدن سلول‌های پانکراس تولید کننده انسولین نیز اثری مشابه دارد. 

• کمبود هورمون

برخی از اختلالات تومور غده آدرنال و هیپوفیز می‌تواند منجر به کمبود هورمون‌های کلیدی تنظیم کننده تولید گلوکز شود. اگر میزان هورمون رشد بسیار کم باشد، کودکان دچار کمبود قند خون می‌شوند.

اگر می‌خواهید بدانید ” از کجا بفهمیم قند خون پایین داریم ” و یا ” ایا افت قند خون باعث مرگ می شود ” و یا علائم قند خون بالا و پایین چیست، می‌توانید از درمانکده مشاوره آنلاین فوری دریافت کنید:

هیپوگلیسمی و افت قند خون بعد از غذا چیست؟

هیپوگلیسمی معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که شما غذا نخورده‌اید، اما نه همیشه. بعضی اوقات علائم هیپوگلیسمی بعد از وعده‌های غذایی خاص با قند زیاد ایجاد می‌شود زیرا بدن بیش از حد نیاز انسولین تولید می‌کند.

بعضی اوقات علائم هیپوگلیسمی بعد از وعده‌های غذایی خاص با قند زیاد ایجاد می‌شود زیرا بدن بیش از حد نیاز انسولین تولید می‌کند.
بعضی اوقات علائم هیپوگلیسمی بعد از وعده‌های غذایی خاص با قند زیاد ایجاد می‌شود زیرا بدن بیش از حد نیاز انسولین تولید می‌کند.

این نوع از هیپوگلیسمی به نام هیپوگلیسمی واکنش پذیر یا هیپوگلیسمی پس از غذا یا افت قند خون بعد از غذا می‌تواند در افرادی که جراحی بای پس معده داشته اند رخ دهد. همچنین ممکن است در افرادی که این عمل جراحی را انجام نداده اند نیز رخ دهد.

عوارض افت قند خون چیست؟

هیپوگلیسمی درمان نشده می‌تواند منجر به موارد زیر شود:

• تشنج

• از دست دادن هوشیاری

• مرگ

هیپوگلیسمی همچنین می‌تواند در ایجاد موارد نیز نقش داشته باشد:

• سرگیجه و ضعف

• سقوط

• صدمات

• تصادفات وسایل نقلیه موتوری

• خطر زوال عقل در بزرگسالان مسن

عدم آگاهی از هیپوگلیسمی یا کاهش قند خون

با گذشت زمان، اپیزودهای مکرر هیپوگلیسمی می‌تواند به عدم آگاهی از هیپوگلیسمی منجر شود. بدن و مغز دیگر علائم و نشانه‌های هشداردهنده قند خون پایین، مانند لرزش یا ضربان قلب نامنظم را تولید نمی‌کنند. وقتی این اتفاق بیفتد، خطر هیپوگلیسمی شدید و تهدید کننده زندگی افزایش می‌یابد.

اگر مبتلا به دیابت هستید همراه با اپیزودهای مکرر و عدم آگاهی از هیپوگلیسمی، پزشک ممکن است درمان شما را اصلاح کند، اهداف قند خون شما را بالا ببرد و آموزش آگاهی از قند خون را توصیه کند.

دیابت درمان نشده

اگر به دیابت مبتلا هستید، اپیزودهای قند خون پایین ناخوشایند است و می‌تواند ترسناک باشد. ترس از هیپوگلیسمی می‌تواند باعث شود انسولین کمتری مصرف کنید تا اطمینان حاصل شود که سطح قند خون شما خیلی پایین نمی‌رود. این می‌تواند به دیابت کنترل نشده منجر شود. در مورد ترس خود با پزشک صحبت کنید و بدون نظر پزشک، میزان مصرف داروی دیابت را تغییر ندهید.

پیشگیری از هیپوگلیسمی

اگر مبتلا به دیابت هستید:

برنامه مدیریت دیابت که همراه پزشکتان تهیه کرده اید را دنبال کنید. در صورت مصرف داروهای جدید، برنامه‌های غذایی یا داروهای خود را تغییر می‌دهید یا ورزش جدیدی اضافه می کنید. با پزشک خود مشورت کنید که چگونه این تغییرات ممکن است بر مدیریت دیابت و خطر افت قند خون اثر بگذارد.

برنامه مدیریت دیابت را که شما و پزشکتان تهیه کرده اید دنبال کنید. ادر صورت مصرف داروهای جدید، برنامه‌های غذایی یا داروهای خود را تغییر می‌دهید
برنامه مدیریت دیابت را که شما و پزشکتان تهیه کرده اید دنبال کنید. ادر صورت مصرف داروهای جدید، برنامه‌های غذایی یا داروهای خود را تغییر می‌دهید

مانیتور مداوم گلوکز (CGM) گزینه‌ای است برای برخی از افراد، به ویژه آن‌هایی که بی‌خبر از هیپوگلیسمی هستند. CGM دارای یک سیم ریز است که در زیر پوست قرار داده شده که قند خون را به گیرنده ارسال می‌کند.

اگر سطح قند خون خیلی پایین بیاید، برخی از مدل های CGM با زنگ هشدار به شما اخطار می‌دهند. برخی از پمپ‌های انسولین اکنون با CGMها یکپارچه شده اند و می‌توانند تحویل انسولین را خیلی سریع کاهش دهند تا قند خون خیلی سریع کاهش یابد تا از ابتلا به هیپوگلیسمی جلوگیری شود.

برای درمان سریع افت قند خون حتماً همیشه یک کربوهیدرات سریع اثر با خود داشته باشید، مانند آب میوه یا قرص گلوکز، تا بتوانید از افت قند خون به سطوح خطرناک جلوگیری کنید.

اگر دیابت ندارید

در صورت تکرار اپیزودهای هیپوگلیسمی، خوردن وعده‌های غذایی کم حجم مکرر در طول روز یک اقدام برای جلوگیری از افت قند خون است. با این حال، این رویکرد به عنوان یک استراتژی بلند مدت توصیه نمی‌شود. با پزشک خود همکاری کنید تا علت کمبود قند خون را شناسایی و درمان کند.

تشخیص بیماری هیپوگلیسمی

اگر از انسولین یا داروی دیابت دیگری برای پایین آوردن قند خون استفاده می‌کنید و علائم و نشانه‌هایی از کمبود قند خون دارید، سطح قند خون خود را با گلوکز سنج تست کنید. اگر نتیجه قند خون پایین (زیر 70 میلی گرم در دسی لیتر) باشد، به فکر درمان باشید.

اگر از داروهایی استفاده می‌کنید که باعث هیپوگلیسمی نمی‌شود، پزشک شما می‌خواهد موارد زیر را بداند:

• علائم و نشانه های هیپوگلیسمی در شما چیست؟ اگر در حین مراجعه اولیه به پزشک علائم و نشانه‌هایی از کمبود قند خون ندارید، ممکن است از شما بخواهد تمام شب یا بیشتر چیزی نخورید. این امر باعث ظهور علائم قند خون پایین می‌شود تا تشخیص راحت‌تر شود.

همچنین ممکن است برای یک آزمایش بیمارستانی نیز مجبور باشید چیزی نخورید. یا اگر علائم شما بعد از غذا بروز کند، پزشک می‌خواهد سطح گلوکز را بعد از غذا آزمایش کند.

• هنگام بروز علائم، میزان قند خون شما چقدر است؟ پزشک نمونه ای از خون شما را برای آزمایش در آزمایشگاه تهیه می‌کند.

• آیا با افزایش سطح قند خون علائم شما از بین می‌رود؟

علاوه بر این، پزشک شما احتمالاً معاینه جسمی را انجام داده و تاریخچه پزشکی شما را بررسی می‌کند.

درمان هیپوگلیسمی چیست؟

درمان سریع افت قند خون

اگر علائم کمبود قند خون دارید، موارد زیر را انجام دهید:

• 15 تا 20 گرم کربوهیدرات با سریع الاثر بخورید یا بنوشید. این‌ها غذاهای قندی بدون پروتئین یا چربی هستند که به راحتی در بدن تبدیل به قند می‌شوند. قرص‌های گلوکز یا ژل، آب میوه، رژیم‌های غذایی معمولی بدون نوشیدن نوشابه، عسل و شیرینی قندی را امتحان کنید.

• سطح قند خون را 15 دقیقه پس از درمان مجدداً بررسی کنید. اگر میزان قند خون هنوز زیر 70 میلی‌گرم در لیتر (3.9 میلی‌مول در لیتر) است، 15 تا 20 گرم کربوهیدرات سریع الاثر بخورید یا بنوشید و قند خون را در 15 دقیقه دوباره بررسی کنید. این مراحل را تکرار کنید تا قند خون بالای 70 میلی‌گرم در لیتر (3.9 میلی‌مول در لیتر) باشد.

• میان وعده یا غذا میل کنید. هنگامی که قند خون شما طبیعی است، خوردن میان وعده یا وعده غذایی می‌تواند به تثبیت آن و پر کردن ذخیره‌های گلیکوژن بدن کمک کند.

سطح قند خون را 15 دقیقه پس از درمان مجدداً بررسی کنید.
سطح قند خون را 15 دقیقه پس از درمان مجدداً بررسی کنید.

درمان فوری هیپوگلیسمی شدید

در صورت نیاز به کمک افراد دیگر برای بهبودی، هیپوگلیسمی شما از نوع شدید تلقی می‌شود. به عنوان مثال، اگر نمی‌توانید غذا بخورید، ممکن است به تزریق گلوکاگون یا گلوکز داخل وریدی نیاز داشته باشید.

به طور کلی، مبتلایان به دیابت که تحت درمان انسولین قرار گرفته اند، باید در مواقع اضطراری یک کیت گلوکاگون داشته باشند. خانواده و دوستان باید محل کیت و نحوه استفاده از آن را بدانند. 

اگر نمی‌توانید غذا بخورید، ممکن است به تزریق گلوکاگون یا گلوکز داخل وریدی نیاز داشته باشید.
اگر نمی‌توانید غذا بخورید، ممکن است به تزریق گلوکاگون یا گلوکز داخل وریدی نیاز داشته باشید.

اگر به کسی که بیهوش است کمک می‌کنید، سعی نکنید به فرد غذا یا نوشیدنی بدهید. اگر هیچ کیت گلوکاگونی موجود نیست یا نمی‌دانید چگونه از آن استفاده کنید، برای دریافت کمک با اورژانس تماس بگیرید.

درمان یک بیماری زمینه ای

برای پیشگیری از هیپوگلیسمی مکرر لازم است پزشک بیماری زمینه ای را تشخیص داده و آن را معالجه کند. بسته به علت اصلی، ممکن است درمان شامل موارد زیر باشد:

• داروها. اگر یک دارو دلیل افت قند خون شما باشد، پزشک احتمالاً تغییر یا قطع دارو یا تنظیم دوز را پیشنهاد خواهد کرد.

• درمان تومور. تومور در لوزالمعده با برداشتن تومور توسط جراحی درمان می‌شود. در بعضی موارد، برداشتن بخشی از پانکراس ضروری است.

سخن آخر

اگر دیابت دارید، یا اگر دیابت ندارید اما علائم هیپوگلیسمی از خود نشان می‌دهید، بهتر است به پزشک فوق غدد مراجعه کنید. در همین راستا، برای درمان یا کسب اطلاعات بیشتر از آن، می‌توانید در درمانکده از پزشکان غدد نوبت بگیرید و با آن‌ها مشاوره داشته باشید.

منبع: Mayoclinic

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد رای‌ها 426

هنوز امتیازی ثبت نشده

Editorial team
تیم تحریریه درمانکده

تیم تحریریه درمانکده متشکل از نویسندگان باتجربه حوزه سلامت و پزشکی است که به صورت تخصصی به تحریر مقالات با موضوعات پزشکی، سلامت جسم و سلامت روان می‌پردازند. پیشنهاد می‌کنیم که محتوای تخصصی این نویسندگان را از دست ندهید.

مشاهده سایر مطالب
اشتراک در
اطلاع از
guest
(اختیاری)

در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.

79 پرسش و پاسخ
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه سؤال ها
وحید
وحید
2 سال قبل

حتما برو پزشک

آرزو محمدزاده
آرزو محمدزاده
3 روز قبل

تحت نظر پزشک دارو متفورمین استفاده میکنم ولی مدتی که احساس میکنم نیاز دارم شیرینی بخورم ولی مشکل نوسان قند و فشار خون بالا هم دارم و مدتی اضافه وزن داشتم شوک عصبی در صورت تمایل به غذا خوردن ندارم اما دوباره درد مفاصل و عرق سرد شدید تپش قلب و ۵۰ ساله هستم

شهر
تهران
سیدرضا
سیدرضا
1 ماه قبل

سلام بافشاربالا ۱۶روی ۱۱به متخصص قلب مراجعه وبعد ازازمایشات قرص روپیکسون۴۰وقرص والزودک اچ سی تی ۸۰گرفتم احساس میکنم افت قنددارم

شهر
مشهد
علی منفرد
علی منفرد
2 ماه قبل

با سلام بصورت پیش فرض هر واحد انسولین نورپید چه میزان قند را پایین می آورد

شهر
شیراز
هانیه
هانیه
2 ماه قبل

سلام من از وضعیت برادرم صحبت کردم ولی پاسخی داده نشد

هانیه
هانیه
3 ماه قبل

سلام برادر من بیماری قند داره چند بار بدنش دچار لرزش شدید میشه و بار آخر هم از هوش رفته بود بدنش بی حس شده بود دستاش هم بی حس میشه

ناصر قرغانی
ناصر قرغانی
3 ماه قبل

سلام چند سال دیابت نوع ۲دارم چندروز قند خونم افت دارد.
امروز چند بار این اتفاق تکرار شده است

شهر
اصفهان
حمزه
حمزه
4 ماه قبل

سلام من قند خون ناشتا یا صد یا نزدیک تره.
اما سر کار قندم یکم پایین میاد تعرق و سر درد میگیرم.بنظر شما باید چکار کنم

ابوالفضل
ابوالفضل
6 ماه قبل

سلام تقریبا یک ماهی است لرزش بدن گرفتم وضربان قلبم زیاد میشه ونامنظم وبی حال میشم لطفا راهنمایی کنید ممنون

شهر
مشهد
سما
سما
6 ماه قبل
پاسخ به  ابوالفضل

ازمایش تیرویید بدید شاید پرکار باشد

مهدی
مهدی
7 ماه قبل

سلام من سرکاربودم یکدفعه چشم هام همه جاروتارمیدیم وضربان قلبم بالاشدودست وپام به لرزش افتاد رفتم دکترگفتش قندبدنت پایین اومده علتش چی میتونه باشه

شهر
مشهد
ليلا
ليلا
8 ماه قبل

سلام
من ٥ ماه پيش به علت افت فشار خون و قند در بيمارستان بستري شدم و بعد سرم قندم براي نيم ساعت مي رفت روي ٤/٥ دوباره مي رفت پايين در ضمن من كم كاري و هاشيماتو هم هستم
در ازمايشاتم نشون نداده كه ديابتي هستم ولي خسته كه مي شم حالتها را دارم و أصلا ورزش نمي تونم بكنم چون اگه برام اتفاق بيافتد چند روزي خوابم
سوال نمي دونم چيكار كنم و چه چيزي مي تونه به من كمك كنه هميشه خسته ام و دوست دارم بخوابم و وقتي شديد بشه أصلا تمركز ندارم به همراه حالت تهوع و لرزش بدن
من واقعا هيپو گليسمي هستم
ممون

مهراسب
مهراسب
4 ماه قبل
پاسخ به  ليلا

بیماران هاشیموتو بهتر است خوردن نان و ماکارونی و هرچیزی که حاوی گلوتن باشد را قطع کنن، بر حسب واکنش بدن حتی شاید لازم باشد مصرف حبوبات و لبنیات را نیز قطع کنند. در صورتیکه هورمون های تیروئید از حد نرمال خیلی پایین تر باشند ، با مشورت دکتر قرص هورمون مصنوعی بخورند. از چای دارچین و زعفران، ترخون و دمنوش قاصدک و نوشیدنی هایی با طبع گرم حتما استفاده کنند

شهناز
شهناز
9 ماه قبل

سلام تکررادراردارم شبهاحدود۵باربیدارمیشم ازمایش دادم ۱۱۰ بودمیخواستم بدونم علت چیست باتشکر

مایا
مایا
9 ماه قبل

سلام. من بعضی موقع هاخیلی دلم چیزشیرین میخاد. یاتازه غذاخوردم ولی بازگشنم میشه. شماچه راهنمای میفرمای؟

مریم دباغی
مریم دباغی
10 ماه قبل

سلام
من ۲روز پیش دچار افت قند شدید شدم به صورتی که چشمهام واضح نمی‌دید و انگار از داخل آب نگاه کنم.حدود ۱/۵سال پیش هم این اتفاق افتاده بود،من آزمایش کامل دادم ولی مشکلی دیده نشد.
من هفته ‌پیش یک ویروس اسهال و استفراق گرفتم و املاح زیادی رو از دست دادم.ممکنه بخاطر اون باشه؟؟
چون چند بار اتفاق افتاده میترسم که دوباره اتفاق بیافتد.دلیل افت قند چی می‌تونه باشه؟؟
من چه اقداماتی باید انجام بدم؟؟خیلی نگرانم دوباره اتفاق نیافته؟؟
ممنون

شهر
تهران
فرهادی
فرهادی
10 ماه قبل

با سلام سه روز که هرشب سر گیجه ی شدید دارم و احساس میکنم سرم سنگین میشه.تا به حال اینطوری نشده بودم .خیلی میترسم

زهرا شیخی
زهرا شیخی
10 ماه قبل

با عرض سلام خسته نباشید من قند خون داشتم ولی الان چند روز است قند خون مگیرم قند ناشتا روی ۶۳میهوام بدونم من مشکل خواصی دارو ممنون میشم جواب بدید

شهر
شیراز
هاله
هاله
10 ماه قبل

سلام وقت بخیر پسر من هر موقع آبلیمو رو با میخوره تشنج میکنه لطفا راهنمایی کنید ممنون

شهر
تبریز
الی
الی
7 ماه قبل
پاسخ به  هاله

آب لیمو قند رو به شدت بالا میبره.منظور آب لیمو ترشه،فکر نکنین ترشه پایین میاره،نه به شدت بالا میبره

شهر
تهران
امیر
امیر
11 ماه قبل

وقت بخیر
تو رژیم کتو که قندو کربو صفر میشه خطرناک نیست؟
باعث هیپوگلیسمی نمیشه؟

امیر
امیر
1 ماه قبل
پاسخ به  امیر

چرا میشه

شهر
تبریز
مهدی
مهدی
11 ماه قبل

سلام من سرکاربودم یکدفعه چشم هام همه جاروتارمیدیم وضربان قلبم بالاشدودست وپام به لرزش افتاد رفتم دکترگفتش قندبدنت پایین اومده علتش چی میتونه باشه

شهر
مشهد
محمد
محمد
8 ماه قبل
پاسخ به  مهدی

علتش میتونه فشار بیش از حد کار باشع ک گفتی فقط نترس اینطور مواقع خودتو کنترل کن سعی کن چیزهای شیرین بخوری یا شکلات سفت همراهت باشه در صورت لزوم به دکتر داخلی مراجعه کن تا بتونی پیشگیریش کنی

محمد
محمد
1 سال قبل

سلام من۴۹سالم هست ۷بعدازظهرقندم روگرفتم۸۰بودمیخواستم ببینم درچه وضعیتی هستم.ممنون.

شهر
شیراز
لیلی
لیلی
1 سال قبل

سلام من قرص ونوویتال مصرف می‌کنم و علائمی مثل سرگیجه تهوع و خستگی و .‌‌.. دارم و احساس می کنم به علت افت قند خون هست باید مصرف قرص را ترک کنم؟

شهر
تهران
غریبه
غریبه
1 سال قبل

سلام من دخترم ۱۰ سالشه یک بار تو سه سالگی بیهوش شد خود ب خود بردم دکتربدون ازمایش و هیچی گف چیزیش نیس الان از پارسال تا الان ۳ بار دیگه بیهوش شده اولش سرگیجه میشه بعد بیهوش و بعد از چن ثانیه به هوش میاد بالامیاره همیشه سردردوحالت تهوع روداره همیشه رنگ پریدس نوار سرو گرفتم گف مشکلی نداره به شددددت نگرانم راهنمایی کنین خواهش میکنم

همشهري
همشهري
1 سال قبل
پاسخ به  غریبه

ميتونه خداي نكرده علائم صرع باشه
پيگيري كنيد

غریبه
غریبه
1 سال قبل
پاسخ به  همشهري

نوار سر گرفتم گفتن سرش مشکلی نداره میتونه از افت قند باشه یا دلایل دیگه ای ؟؟؟؟؟؟؟

سمانه
سمانه
1 سال قبل

سلام ببخشید درد عضله دست و کتف و کشاله ی ران وقتی که قند خون پایینه، عادیه درد وحشتناک. دیابت دارم و انسولین میزنم 25سالا

شهر
تهران
بنده خدا
بنده خدا
1 سال قبل

سلام . دکتر . من . زیاد . تاری . دید . دارم . و . مدام . سرگیجه . و . بعد . از . غذا . خوردن . حالم . بد میشه . سرگیجه . خیلی شدید . دارم ‌ . دست و پاهام . سوزن سوزن. میشن . و .وقتی. چیزی . نیست . که . بخورم ‌ . همش . میگم . چرا . چیزی نیست . همین . که . بعدش . میام ‌ مثلا . غذا . بخورم . سیر میشم . بیحالی . شدید . هر . روز . دارم .

بنده خدا
بنده خدا
1 سال قبل
پاسخ به  بنده خدا

تو رو . به حق . ۵ تن . کمکم . کنید. ‌ گاهی . اوقات . هم . از . هوش میرم

فاطمه
فاطمه
1 سال قبل

سلام دختر 14 سالم ناگهان افتاد رو زمین ب ما جواب نمی داد بعداز خوردن اب قند غلیظ قندش 95 تا بود مشکل کجاس؟

شهر
تهران
محرمخانی
محرمخانی
1 سال قبل

سلام. وقت بخیر.
همسرم گاهی اوقات یکدفعه دچار ضعف و بی حالی میشه که وقتی قند خونش رو میگیریم عدد پنجاه و پنج رو نشون میده. مشکل از چی میتونه باشه؟

شهر
کرج
مریم
مریم
1 سال قبل

ضربان قلبم رفت بالا وبه صورت وحشتناکی بدنم لرزید اگه خودمو به دیوار تکیه نمی‌دادم زمین میخوردم

مریم
مریم
1 سال قبل

سلام وقت بخیر من امروز از جام بلند شدم چشمام سیاهی رفت وکل بدنم شروع به لرزیدن دلیلش چی میتونه باشه

حمید
حمید
1 سال قبل

سلام.من اقای مجرد۳۰ساله هستم تقریبا یک ماه هستش که چندین باربه طورناگهانی دچارعرق سردپیشانی وبدن ولرزش ورنگ پریدگی صورت وافت شدیدقندمیشم حتی نیم ساعت بعدازخوردن ناهاروشام برام پیش اومده نگرانم علت چیست؟ممنون میشم راهنماییم کنید

شهر
تهران
تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  حمید

سلام حمید جان.بدون اندازه گیری قند خون نمیشه مطمئن بود این علائم از افت قنده‌‌.حملات پنیک،افت فشار و حتی بیماری‌های قلبی هم میتونن چنین علائمی ایجاد کنن.پیشنهاد میکنم نوبت حضوری متخصص داخلی بگیرید و برای ارزیابی کامل مراجعه کنید امیدوارم همیشه سلامت باشید.

فرنگیس
فرنگیس
1 سال قبل

سلام برای دومین بار بود که حالت بی حالی بدن افزایش ضربان قلب تاری چشم شدم ولی با خوردن یه لیوان آب قند حالم بهتر شد ممکن کست بیماری هیپو گلا سیمی داشته باشم نظر شمادر این مورد چیست

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  فرنگیس

سلام دوست عزیز‌.افت قند یا هیپوگلایسمی اگر به طور مکرر اتفاق بیوفته میتونه بسیار خطرناک باشه.بهتره حتما آزمایشات کامل رو درین زمینه بدید.پیشنهاد میکنم از مشاوره‌ی آنلاین با فوق تخصص غدد درمانکده استفاده کنید و در مورد انجام آزمایش باهاشون مشورت کنید.امیدوارم همیشه سلامت باشید.

Artin
Artin
1 سال قبل

سلام ببخشید من هر از گاهی سردرد و سرگیجه میگیرم اما تا یچیز شیرین میخورم خوب میشه . من خیلی وقته تست قند نگرفتم ، آیا قندم پایینه ؟

شهر
تهران
رضوان سادات رحیمی
رضوان سادات رحیمی
1 سال قبل

سلام من چندسالی هست که فک میکنم افت قندخون دارم وهردکتری میرم آزمایشم رومیبینن میگن مشکلی نیس ولی تمام علائم افت قند رو که خودم درگوگل سرچ کردم را دارم والان سه سال است که عمل اسلیوکردم ازاون زمان به اینطرف مشکلم خیلی شدیدترشده طوریکه حالت لرزش سر ودست برام پیش میاد بخداخسته شدم کمکم کنید

شهر
تهران
خدامراد ناصری
خدامراد ناصری
1 سال قبل

سلام بنده ۴۲ ساله هستم بدنم سالمه و هیچ بیماری ندارم و چکاب دادم الان چند وقتی هستش من خیلی گشنه میشم بیحالی و خستگی خانومم چون دیابت داره با دستگاه تست قند ایشان تست قند گرفتم
بعد از کلی نوشیدن شربت شیرینی و غذا تازه قندم میشه ۱۰۰ یا ۱۱۰
یه خورده نگران شدم

شهر
تهران
فروغ
فروغ
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر، مادر من ۶۹ ساله هستن الان دوسالی هست که بعضی وقت ها دچار افت قند میشه دیابت هم نداره ولی وقتی افت میده فقط میخواد شیرینی و غذا و آبمیوه و اینارو با ولع بخوره در ضمن فشار خون وروماتیسم کمی هم داره که با دارو کنترل میشه خواستم بدونم دلیل این افت قند چی میتونه باشه؟ ممنون

بدون نام
بدون نام
1 سال قبل

سلام آقای امیر . این مشکل شما تنها به دست یه نفر حل میشه و اون کسی نیست جز طبیب سنتی مجرب و کاردرست ، البته نه هر پزشک طب سنتی . در علم طب سنتی این مشکل شما به مزاج ناصالح شما بر می گرده . شما مزاج سوداوی پیدا کرده اید که امروزه همه مبتلا هستن و علایم در افراد کم و زیاده . نگران نباشید من مطمئنم با درمان تحت نظر طب سنتی و اصلاح مزاج تون دوباره سرحال و برومند میشید . من هم سالهاست دچار مزاج سودا شده ام اما طی درمان ۶ ماهه خیلی خیلی حالم خوب شد ، البته از همون ماه اول کمی احساس تغییر و بهبود داشتم ، نگران نباشید و لطفا این راه رو هم پیگیری کنید . به امید خدا و پشتکارتون در مسیر درمان حتما درمان می شوید .
در ضمن طبق قول دکتر خیر اندیش پدر طب سنتی در ایران ، داروهای افسردگی و اعصاب همه سرد کننده و سودازا هستند ، و بدتر شدن حالتون هم به همین خاطر بود . لطفا لطفا فقط از طریق طب سنتی درمان کنید . کلید مشکلتون در آنجاست .
حق نگهدارتون باشه

مهدی حیدریان
مهدی حیدریان
2 سال قبل

سلام
کن هم دیابت نوع یک دارم و انسولین مصرف میکنم
هر انسانی در هر زمانی از زندگیش ممکنه دچار مشکلاتی بشه و باید یاد بگیره که چطوری با این مشکلات کنار بیاد
دیابت یک بیماری سخت هستش
اما باید یاد بگیریم که از دیابت قوی تر هستیم
با شرکت در کلاس های گابریک اطلاعات من در مورد دیابت خیلی بیشتر شد و این باعث کنترل بهار بیماری برام شد
و اونجا یاد گرفتم که من تنها نیستم و خیلی ها مثل من دارم با این بیماری زندگی میکنند و مشکلی هم ندارن
به همه دیابتی ها پیشنهاد میکنم که در کلاس های گابریک شرکت کنند
انشاالله همیشه شاد سلامت باشید

Binam
Binam
1 سال قبل

‌باسلام ببخشید میخاستم بپرسم وقتی یکی قندخون داره و از انسولین استفاده میکنه و یکی پیش اون مواد میکشه باعث افت قندخون اون بیمار میشه یان؟

Sss
Sss
2 سال قبل

سلام من مدتی هست بعد از غذا خوردن قرص متفورمین ۵۰۰ میخورم سریع افت قند خون میگیرم دست پام بی جون میشن احساس گشنگی میکنم نمیدونم باید چکار کنم

امیر
امیر
2 سال قبل

بعد از کرونا خیلی از افراد دچار افت قند میشن که علائمش در بالا ذکر شده درمان موقتیش اینه که هر ۱۵ دقیقه یک فنجان نبات داغ یا مواد قندی مشابه بخورید تا ذخیره قند خون کامل بشه و بعداز باز شون اشتها یه میان وعده میل کنید تا ببینیم تا کی ادامه داره مگه اینکه دانشمندان فکری به حالش بکنن یاخدا به خیر بگذرونه

Amir
Amir
2 سال قبل

منم مثل شما دقیقا شدم علاعم بنده با شما مو نمیزنه بدنم رو به نابودیه تمام هورمون های بدنم بهم خورده مغزم دیگه مثل قبل هوش و هیجان نداره حتی حوصله فکر کردن به یک چیز کوچک هم ندارم بدنم سرد شده عین مرده کلن دارم میمیرم فکر کنم تا یک سال دیگه خیلی دوان بیارم کلن ۱۷سالمه رو به نابودی هستم

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل
پاسخ به  Amir

سلام امیر جان پسرم
چرا این چیزا رو بخودت تلقین میکنی بلند شو و از خودت یک جوان نیرومند بساز اصلا این فکرها رو نگن همه این چیزا بسرعت می گذره

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل
پاسخ به  Amir

امیر جان جوونی و حداقل به خاطر خانواده ت بیشتر رعایت کن…من مادرم رو در حد پرستش دوست داشتم و هیچوقت بهش از گل نازک‌تر نگفتم ولی الان عذابم اینه کاش کمتر نگران من میشد و بیشتر رعایت میکردم تا کمتر نگران میشد…تازه جدا از این بحثها هنوز مونده و فکر جوونی آینده ت باش و حداقل دانشگاه و…یا کار مورد علاقه تو… روحیه تو خوب می‌تونه بالا ببره…مثبت فکر کن و مواظب خودت باش…امیدوارم سلامت باشی و شاد و موفق..

محمد
محمد
1 سال قبل
پاسخ به  Amir

به خاطر افزایش قندخون یا کاهش قند؟ دیابت داری

Amir
Amir
2 سال قبل

منم همین علاعم شما رو دارم کلن همه هورمنو های بدنم بهم ریخته دیگه مثل قبل انرژی ندارم و از مثاعل جنسی تا ذهنی کلن داغون شدم دکتر هم چند بار رفتم دارو دادن ولی بعد اینکه دارو ها تموم میشد باز بدتر میشدم الانم دیگه نمیدونم چه کنم مغزم الا اندازه یک حیوان هم کار نمیکنه شاسد دست به خودکشی بزنم دیگه خسته شدم کلن با ۱۷ سال سن بدنم از پدر بزرگ ۹۰ سالم بدتر

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل
پاسخ به  Amir

برو پزشک گاهی اوقات افسردگی علایم این مدلی داره خدای نکرده کار دستت میده

علی کریمی
علی کریمی
2 سال قبل
پاسخ به  Amir

یه دکتر متخصص اعصاب حتما برو ،دراین سن و سال شما ،بیشتر افراد اینجوری میشن،هرچه زودتر دکتر برو،حداقل ۲سال باید قرص مصرف کنی،دیر مراجعه کنی ،خدایی نکرده راه برگشت نداری،خواهر زاده من اینجوری شد ۲سال قرص مصرف کرد الان سالم شده،قرص هم تحت نظر پزشک قطع کرده

منصور جعفری
منصور جعفری
1 سال قبل
پاسخ به  علی کریمی

سلام ودرود
من بعضی وقتها که ضعف میکنم یه عرق سردی میکنم باسردرد وحالت تهوع دارم با بی حالی وعصبی میشم . هروقت هم دکتر میرم یه سرم برام میزنن خوب میشم چند بار هم آزمایش دادم هیچ مشکلی ندارم .
این علائم نشانه افت قنده ؟

وحید
وحید
2 سال قبل
پاسخ به  Amir

اینها خیلی حرفهای بدی هستن شما جوان هستید دور از جون

Amir
Amir
1 سال قبل
پاسخ به  وحید

سلام وقت بخیر من دوسال هست اظطراب دارم و دقیقا زمانی که قندم میفته حمله بهم دست میده ایا مشکل افت قند دارم یا پنیک دارم چون وقتی که چیزی میخورم اون اظطرابم کم میشه و حالم خوب میشه چکار باید کنم دوسالم دارو خوردم هنو خوب نشدم

Mah
Mah
1 سال قبل
پاسخ به  Amir

بله افت قند خون موجب اضطراب میشه

شهر
تهران
vahiid
vahiid
2 سال قبل

حتما برو پزشک

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل

سلام تا به حال کس تو خواب یهوشروع کرده به لرزیدن

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل
پاسخ به  بدون نام

بله من زیاد

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل
پاسخ به  بدون نام

سلام
بله خیلی زیاد به خصوص اوایل و در بچگی(کنار ده سالگی داشتم الان سی و دو سالمه)…بعدها روتینش دستت میاد شبا چکار کنی که رخ نده و وقت و مقدار غذا و داروتو تنظیم میکنی…ولی اوایل مثلا انسولین میزدم می‌خوابیدم قبل خوردن مقدار مناسب غذا و نصفه شب با داد بیدار میشدم و نیمه هشیار بودم و هم همه رو به شدت میترسوندم و پدر و مادرم نصفه شب در به در اورژانس بیمارستانی که مرکز دیابت داشت میشدن…بعد از چند بار خدا بیامرز مادرم دیگه حواسش بود چیکار میکنم و کم شد ولی بعد از چند سال متاسفانه بدون علائم معمول تا حد خطرناکی پایین میومد و تا عدم هوشیاری می‌رسیدم که اول خدا کمک میکرد بعدش برادر یا مادرم با ترس و هول هولکی به دادم می‌رسیدن و برام چیزی میاوردن..الآنم ترجیح میدم بالا باشه اما با پایین اومدنش شکنجه نشم و اون تجربیات وحشتناک و اون چرخه های خالی از منطق ترسناک تو ذهنم تکرار نشه…البته من بی احتیاطی زیاد کردم و شما رعایت کنید اصلا اینطور نمیشن و راحت زندگیتونو میکنین منم از وقتی رعایت میکنم دیگه اونطور نمیشم و سخت نمیگذره…خیلی مواظب پا و چشم و کلیه خودتون باشین…

علی شهپر
علی شهپر
2 ماه قبل
پاسخ به  بدون نام

سلام من دیابتی هستم خیلی پیش امده در خواب عرق شدید و با لرزیدن از خواب بیدار شدم قندم ۴۵ بوده سپاس

شهر
تبریز
پیام
پیام
2 سال قبل

آیا مخدر شیشه قندخونو پایین میاره

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل
پاسخ به  پیام

سلام
دوست گلم مخدر شیشه به همه جا آسیب می‌زنه و فکر نمیکنم برای بدن های با ایمنی پایین ما دیابتی ها گزینه ی قابل توجه و فکر کزدنی باشه.امیدوارم سلامت باشین و اگر مشکلی در اون مورد دارین به پزشک مورد نظرش مراجعه کنین تا کمکتون کنه.

پیام
پیام
2 سال قبل

ایا مخدر شیشه قندخونو میاره پایین؟نظر من اینه که فشارو بالا میبره تناسب قند بهم میخوره و پایین میمونه یه قوطی کوکاکولا راهشه نظر بدید لطفا

آلسگود
آلسگود
2 سال قبل

تو هم خوب میشی نگران نباش

زهرا شعبانزاده
زهرا شعبانزاده
2 سال قبل
پاسخ به  آلسگود

سریع برو دکتر چون من دخترم ۱۰ سالشه قندش بالاس هیچ کس تو خانواده ی مانداشته خیلی آب می‌خورد شب ادراری داشت خیلی بردیمش دکتر آزمایش نوشت ۲۸۰ بود بهدش بردم یک جا دیگر ۲۰۶ بود الان انسولین میزنه‍

بنده خدا
بنده خدا
1 سال قبل

ممنون . ازتون . که . جوابم . دادین طوری . برم . دکتر . زهرا . خانم ‌ . شما . خودتون . یک . مادر . هستین . درک . دارین . که . وقتی . بچه ات. علایم . قند داره . ببربش . دکتر . ولی . من . وقتی . به . مامانم. میگم. که . قتد . دارم . با . دعوا . میگه . که . بچه . تو . چی . از . قند . حالیت . میشه . بعد . میگه . که . من . داشتم . خاله ات . داشته . کی . داشنه .که . تو . داره .
بعد . شما. دخترتون . یک . خوبی . داره . قندش . بالاست . ولی . من . قتدم . پایینه . روزها . این قدر . حالم . بد . میشه . که . گاهی . اوقات . بیهوش . میشوم
شما . به . عتوان . یک . مادر . الان . میگین . من . چگار کنم؟؟؟؟

محمد
محمد
8 ماه قبل
پاسخ به  بنده خدا

سلام زهرا خانم از خدا میخوام بهتون شفا بده کمکتون کنه به این بیماری غلبه کنین خواهشا به دکتر غدد برین تا با آزمایش هیپوگلاسمی درمان بشین مادرها برای اینک دلداری بدن این حرفو میزنن چون نمیخوان باور کنن

شهر
تهران
بنده خدا
بنده خدا
1 سال قبل
پاسخ به  آلسگود

ان شاءالله. خدا از . زبونت . بشنوه

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل

به پزشک غدد مراجعه کنید.

مهدی
مهدی
2 سال قبل

سلام من با توجه به علائمی که دارم حس میکنم اختلالات هورمونی دارم… هورمون کورتیزول و تستوسترون تو بدم خیلی کم شده و ریتم تپش قلبم و تنفسم عادی نیست، همینطور هورمون های دیگم هم دچار اختلال شدن و همینطور مشکلات روانی پیدا کردم و گاهی هوشیاریم کم میشه و من که هوشم خیلی بالا بود دیگه نمیتونم خوب تمرکز کنم انگار قسمتی از مغزم تنبل شده، من همیشه هیستامین تو خونم خیلی زیاد بود ولی ی مدتی کم شد و الان دوباره زیاد شده… نمیدونم باید چیکار کنم چطوری درمانشون کنم افسردگی اظطرابم خیلی بود ولی الان کمتر شده ولی هنوزم اختلالات روانی و اعصاب و جنسی دارم ، نابود شدم… خودمو نابود کردم!! من ۱۶ سالمه… کل بدنم به هم ریخته لطفا کمکم کنید دارم میمیرم شدم مثل معتادا! به این امیدم که خودش در طول زمان درمان بشه ولی … دیگه مغزم از کار افتاده دیگه نمیتونم تصمیم گیری کنم ، ارادم ضعیف شده… من با اینکه سنم اینقد کم بود ولی تو کلاس هفتم فیزیک می‌خوندم و بهتر از بزرگترا درکش میکردم ولی الان حس میکنم آی کیو م ۵۰

ص ج
ص ج
2 سال قبل
پاسخ به  مهدی

سلام بنده برای بار دوم بتو روز تاسوعا ورونو گرفت، فقط کلو درد ویک روز تب وبدن درد داشتم اما گلو و درد و رفتگی صدا دوهفته داشتم،،جمعه چهلم پدرم بود با افت قند شدید بردنم بیمارستان تو روز قندم ۸۰ بود آزمایش گرفتن وگفتند باید سونو بشی خیلی هم ضعیف شدی وزنم از ۶۴ شده ۵۷ بالا هم نمیره از پارسال که بار اول کرونا گرفتم
معلوم نیست ابن ویروس لعنتی دست ساز چه میکنه با مردم ،قشنگ شدیم موش آزمایشگاهی اونایی که واکسن زدن که بدتر هستند همه سر درد واختلا لات هورمونی وخونریزی زنان ویا قطع خونریزی ماهانه وسکته مغزی وقلب فراوان در اطرافمون شده ،،،فقط عزیزان چاره اش حجامت هست .دیروز قندم۴۴ بود ناشتا ،

علی
علی
2 سال قبل
پاسخ به  مهدی

دوست عزیز برو دکتری که متخصص غدد هست. سعی کن یه دکتر خوب پیدا کنی. نترس سریع خوب میشی

یک هموطن
یک هموطن
2 سال قبل

عزیز هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کن تمام

بنده خدا
بنده خدا
1 سال قبل
پاسخ به  یک هموطن

چشم . سعی . خودم .میکنم